Esi pirmā, kas uzzina par svarīgo topošajām māmiņām!

Esi pirmā, kas uzzina par svarīgo topošajām māmiņām!

25. May 2010, 23:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs ir parūpējies, lai topošajām māmiņām būtu pašām savas nodarbības, sava informācija un savi kluba biedri. Tāpēc, ja esi topošā māmiņa, pievienojies Grūtnieču klubiņam, lai saņemtu jaunāko informāciju par to, kas notiek Māmiņu Klubā!


Reģistrējies Grūtnieču Klubiņā, aizpildot anketu ŠEIT!

 

Māmiņu Klubs katru mēnesi vairākas reizes rīko Grūtnieču dienu, kurā topošās māmiņas dažādās nodarbībās var uzzināt par veselīgu grūtniecības norisi, iegūt noderīgus padomus no dažādiem speciālistiem, kā arī iegūt dāvanas no Māmiņu Kluba un atbalstītājiem.


Grūtnieču Dienas ir izklaidējoši informatīvs dienas pasākums speciāli grūtniecēm, kur vienas dienas laikā Māmiņu Klubā iespēja satikt dažādus dzemdību un grūtniecības speciālistus un noklausīties viņu lekcijas draudzīgās grupiņās. Protams, vienmēr ir iespēja uzdot arī individuālus jautājumus, iepazīties ar citām māmiņām.

 

Kāda ir programma?

 

Katrās Grūtnieču Dienās programma atšķiras. Galvenais uzsvars ir satikšanās ar augsti kvalificētiem speciālistiem, kas pastāsta daudz ko interesantu par grūtniecību un dzemdībām, oktobra Grūtnieču dienas programmu lasi šeit!

 

Cik maksā Grūtnieču Dienas nodarbības?

10 lati; 8 lati, ja paralēli nāc arī uz Māmiņu Kluba dzemdību sagatavošanas kursiem. Cenā iekļauta kafijas pauze.

 

Uz tikšanos Grūtnieču Klubiņā!

 

Tavs Māmiņu Klubs

Grūtnieču Klubs: Uzdod jautājumu, kas Tevi šobrīd satrauc grūtniecības laikā?