93% sieviešu ir lietojuši intīmās higiēnas mazgāšanas līdzekļus

93% sieviešu ir lietojuši intīmās higiēnas mazgāšanas līdzekļus

12. Sep 2011, 12:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēgusies Sieviešu Kluba aptauja, kurā aicinājām pastāstīt,vai esat lietojušas kādus intīmās higiēnas mazgāšanas līdzekļus!Izrādās, 93% sieviešu ir lietojuši kādu no līdzekļiem, kas paredzēts tieši intīmai higiēnai!

 

 

Taujājot sievietēm, kāpēc viņas izvēlas lietot intīmās higiēnas mazgāšanas līdzekļus,atbildes bija dažādas. Kāda sieviete sāka pievērst pastiprinātu uzmanību intīmai higiēnai pēc bērniņa piedzimšanas, citai liekas pašsaprotami, jo parastie mazgāšanas līdzekļi nav paredzēti intīmai higiēnai. Sieviešu Klubs piekrīt citu sieviešu teiktajam, ka intīmā zona ir pietiekami delikāta un svarīga ķermeņa daļa, lai būtu pelnījusi pati savu mazgāšanās līdzekli.

 

Interesanti mums šķita tas, ka cena, izvēloties mazgāšanas līdzekli intīmai zonai, nav noteicošais! Svarīgāka ir informācija par produktu (31% respondentu atbilde), iepriekšējā pieredze (26%) un speciālistu rekomendācijas (10%). Cena bija noteicošs faktors tikai 7% respondentēm, par ko ir liels prieks, jo svarīgāka ir kvalitāte!

 

Vagisan Intimate Wash Lotion: ir ādai īpaši labvēlīgs. Bagātinātās dabīgās piena sūkalas, pienskābe un kumelītes ekstrakts ar savu nomierinošo iedarbību maigi gādā par spēcīgas aizsargvides uzturēšanu šajā jutīgajā zonā, stiprina ādas dabīgo skābes aizsargslāni un pašas ādas mikrofloru, tādējādi palīdzot novērst infekcijas.

 

Vagisan Intimate Wash Lotion ir ļoti ekonomisks lietošanā un lietojams kā mazgāšanas losjons.

 

Veselīga intīmās zonas kopšana ar Vagisan Intimate Wash Lotion: mazgāšanas losjons  ārējiem dzimumorgāniem; ar praktisku dozēšanas uzgali; lietojams katru dienu; satur bagātinātas dabīgās piena sūkalas, pienskābi un kumelītes ekstraktu; ādai piemērots PH; stiprina ādas dabīgo skābes aizsargslāni; 96% lietotāju vērtē līdzekli kā labu vai ļoti labi; iesaka ginekologi

 

 

Vagisan Wash Lotion saņem Aiga Hiršberga.

 

Pēc balviņas lūgums ierasties Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 8.decembrim! Ja ir jautājumi par balvas saņemšanu, raksti uz kristine@sieviesuklubs.lv!