Testējam: lieliskie Weleda produkti mazulim

27. Apr 2017, 20:12 Elionore Elionore

Esmu liela Weleda produktu cienītāja - reti iespējams atrast tik lieliskus ķermeņa kopšanas līzekļus ar tik draudzīgu sastāvu! Principā, nekādas "sliktās" ķīmijas. 

Mājās esam izmēģinājuši dušas želeju un arnikas eļļu pieaugušajiem - dušas želeja lieliski atsvaidzina pēc kārtīga treniņa, bet eļļiņa sasilda un nomierina sagurušo muguru. 

Bet tagad - pie mazuļiem paredzētās produkcijas. Beidzot mūsu arsenālā ir nonācis kaut kas bez kaitinošā "bēbīšu" aromāta. Ķermeņa/ matu šampūns ar brīnišķīgi vieglu, patīkamu kliņģerīšu aromātu. Lieki neputojas, viegli noskalojams (godīgi sakot, palasot sastāvu, šķiet, ka ļoti rūpīgi šo var nemaz neskalot), padara mazuļa ādu maigu. Nezinu, vai sakritība, bet, kopš lietojam Weleda, pēc vanniņas mazā ir īpaši mierīga un labi guļ. 

Par eļļiņu - arī šo atverot sekoja mani sajūsmas saucieni - izmeklēts eļļu maisījums mazulim bez aromāta!!! Sajūsmā situ plaukstiņas. Eļļiņa mums lieliski noder pirms vannas, glāstoši pamasējot mazo augumiņu, kā arī cīņā ar piena kreveli - kādas pāris stundas pirms vannas iemasējam matos, pēc mazgāšanās tā viegli nāk nost. Palikusi pavisam nedaudz. Eļļu arī smērēju mazajai ap deguntiņu iesnu laikā.

Zobu pastu vēl neesam izmēģinājuši, bet izlasīju aprakstu un sastāvu - mana sajūsma turpinās. Bērnu zobu pasta bez garšas! Urrā! Esmu izteikta zobu pastu ar košļājamo gumiju u.c. frīkainām garšām nīdēja. Kāpēc bērniem kaut ko tādu vajag?

Kopumā - esam sajūsmināti par lielisko iespēju, ko sniedza Māmiņu Klubs un turpināsim būt uzticīgi Weleda produktiem.

Elionore Elionore 29. Apr 2017, 21:27 Edlel

Mazliet nekorekti uzrakstīju - domāju, zobu pasta bez tās nejēdzīgi saldās konfekšu garšas, ar ko visbiežāk ir apveltītas bērnu zobu pastas.