Testējam "Gengigel" zobu gēlu

Testējam "Gengigel" zobu gēlu

21. Sep 2017, 17:07 Single_mom Single_mom

   Mums bija tā lieliskā iespēja, lai notestētu "Gengigel" zobu gēliņu, laikā, kad dēliņam laužas augšèjie zobi. Apakšējie abi iznāca ar citu gēlu palīdzību.. bijàm palikuši pie viena cita gēliņa, kas, salîdzinot ar kamistad baby, bija devis kaut nedaudz mierīgāku aizmigšanu! 

   Vienmēr, pirms dodu kaut ko savam dēliņam, nomēginu to pati, tādēļ biju patīkami pārsteigta, ka šis gēls nav tik spēcīgs kā citi, kas mazliet pat kož mutē. Tieši pretēji - šis gèliņš bija ar pavisam vieglu, sakdenu garšu, kas neatgādināja medu, kā pārējie. Lai arī sākumā likās, ka viņam nav anestēzijaa efekta, tad pēc pāris sekundēm pamanīju, ka tomēr esmu kļūdījusies. 

   Nezinu, vai sakritība, taču tajās dienās, kad uz nakti uzziedu zobu gēlu, dēls aizmiga bez liekiem kašķiem un uzreiz, kad nolika galvu uz "spilvena"! Izmēģināju arī pāris dienas neziest neko, taču tas iekrita tieši pilnmēness naktīs, kad mazais ir kā iemainīts pret citu bērnu, tādēļ pieļauju domu, ka viss kopā viñmņam radīja tādus apstākļus, lai taisītu pirmsmiega trādi rīdi! 

   Vienīgais, ko zinu noteikti, ka no 3 dažādiem zobu gēliem, kurus ētisku iemeslu dēļ nesaukšu, šis,man kā mammai patika vislabāk. Arī dēliņš bija apmierinàts, tādēļ varu teikt, ka ir to vērts! Vèlreiz minēšu, ka biju patīkami pārsteigta par maigi un pavisam vieglo garšu, nevis tādu saldu un spēcīgu, kāda ir citiem, aptiekās nopèrkamajiem gēliem... šis gēls, vismaz uz manu bērniņu iedarbojās lieliski! 

   Mīļās māmiņas, kuru bērniņi mokās ar niķīti zobiņu dēļ, tiešām varu teikt, ka šis gēliņš mums abiem palīdzējis, it īpaši ejot gulēt, jo cenšos viņu uzsmērēt tieši pirms miedziņa, lai mekas netraucē aizmigt. Jāņem gan vērā fakts, ka katram bērniņam ir savādàks organisms, un kas vienam der-otram pavisam otrādi! Mēs, pēc testēšanas dodam zaļo gaismu šim gēliņam-sķiet, ka esam atraduši savu īsto :) Pirmstam gan, nebiju aptiekās redzējusi šādu zobu smērīti. 

   Patiesību sakot, es ļoti vēlètos dzirdēt arī viedokli no kādas citas mammas, kas, iespējams, arī ir lietojusi šo zobu gēlu! Gaidīšu komentārus, ar kuriem varēšu salīdzināt savu pieredzi, ko kā jau teicu - kas der vienam, otram ne pa visam neder! :)