Stiprinies ar "Aromama"

Stiprinies ar "Aromama"

17. Feb 2021, 20:33 Melānija Melānija

Tuvojas pavasaris. Dienas paliek garākas, sajūtas gaišākas un saulīte arvien vairāk sāk sildīt vaidziņus.
Vīrs, pēc garā atvaļinājuma ir devies darbos. Kārlis, veiksmīgi, apgūst jaunas zināšanas dārziņā, bet mēs dzīvojamies pa mājām. Baudām ziemu,garās pastaigās ap tuvējo ciemu. 
Šī ir bijusi viena no skaistākajām ziemām, kādu vien varu atcerēties. Tik pasakaini balta, gaiša un īpaša tā nav bijusi nekad!

Šī ir arī pirmā sezona, kurā izmantojam "Aromama'' produktus. Piedaloties ''Bēbīšu kongresā" saņēmu tos dāvanā. Un šobrīd tos pilnvērtīgi testēju un lietoju ikdienā. Lietojam visi ģimenes locekļi, bet visbiežāk tieši jaunākā paaudze. Paldies par šo burvīgo dāvanu "Māmiņu Klubs" un "Aromama".
Kopš man ir divi bērni, vairāk izmantoju dabīgus un dabai draudzīgākus produktus. Pamazām nomainu ķīmiskos atsvaidzinātājus pret ēteriskajām eļļām. Piedomāju pie draudzīgākiem mājas uzkopšanas līdzekļiem un lietoju ekoloģiskus produktus. Sākot ar uzkopšanas drāniņām un beidzot ar dabai draudzīgiem ķīmijas līdzekļiem.  Šis gan nav stāsts par mājas tīrību. To atstāsim kādai citai reizei!

Tātad! Testēju 4 lieliskus palīgus, kuru sastāvs ir pilns ar vērtīgām ēteriskājām eļļām.
 

Mūsu ģimenes TOP produkts: ''Sārtvaidziņi''
Ārkārtīgi smaržīgs balzāmiņš pret aukstumu. Noderēs ne tikai sarkaniem vaidziņiem, bet arī deguntiņam, lūpām, ausīm un rokām. Ļoti patīkama konsistence. Nav nepatīkama un smaga sajūta uzklājot. Uzklājas viegli un seja nepaliek taukaina. Smaržo pēc ļoti garda kakao, bet tas ir sviestiņš. Lietojam visi, lieli un mazi. Mīlam garas un ziemīgas pastaigas, tādēļ šis ir īpaši mīļš. Drīkst lietot arī mazulīši no dzimšanas. Iesmērējam vaidziņus 20 minūtes pirms došanās laukā.  
Šis ir produkts, kuru es no visas sirds iesaku! Šoziem esam iztikuši bez sarkaniem un sausiem vaidziņiem. Spēj pasargāt mūsu vaidziņus, vismaz, 3 stundas. 
Un Kārlis saka: ''Baigi garšīgi smaržo''!


 

''Iesniņš''
Šis, laikam, ir populārākais ''Aromama'' produkts. Un es zinu kādēļ!  Tas tik tiešām palīdz, ja spēj noķert īsto momentu pirms lielās šņaukāšanās. Tiklīdz Tu jūti vai sāc justies savādi, tā zieķē vien  degunā un ap to. Vismaz 3 reizes dienā. Pēc 2 dienām vairs neko nejutīsi un bacili būsi aizbiedējis. Biežāk lietoju es, jo esmu liels vazaņķis un deguns pil visu laiku. Tīri profilaksei sasmērēju deguntiņu katru vakaru. Otrs lietotājs ir Kārlis. Tiklīdz redzu bērnā kādas izmaiņas, tā sasmērējam deguntiņu. Tētim nepieciešamība pēc ''Iesniņa'' nav bijusi, bet mazā māsa vēl nav izaugusi tik liela. Instrukcijā rakstīts, ka bērniņi to drīkst lietot no 6 mēnešu vecuma.  
Tā sastāvā ir saldā mandeļu koka eļļa un tējas koka ēteriskā eļļa. Smarža nav spēcīga un specifiska.. Smērējot degunā, nav nepatīkamas sajūtas. Vienkārša un maiga tekstūra, kas efektīvi palīdz iesnu gadījumā. 


 

''Neuzveicamais vairogs'' 
Šī pudelīte slēpj produktu, kas paredzēts imūnsistēmas aktivizēšanai.  Sastāvā lieliskas ēteriskās eļļas, kas lieliski stimulē imūnsistēmu un ir ļoti draudzīgas bērniem. Paldies Dievam, mani bērni nav slimīgi. Ļaujam skraidīt pa māju ar basām kājām, ģērbjam mazliet plikāk un neiespringstam uz tuntulēšanos. 
Māsiņa dzīvojas uz paklājiņa bodijā. Brālis izvēlas skraidīt plikāks un atsakās no zeķēm. Lai gan Kārlis ir veselīgs bērniņš un slimo reti, par māsiņu neesmu tik pārliecināta. Izgājām 3 nedēļu kursu un pavisam drīz atkārtosim šo kursu vēlreiz. Katru vakaru pēc vannas ieeļļoju mazulītei ķermeni ar šo brīnumlīdzekli. Līdz šim nav slimojusi, un ceru ka neslimos. Izvēlos jau laicīgi parūpēties par bērna labsajūtu un veselību. Šis ''Neredzamais vairogs'' man ļoti palīdz un stiprina imūnsistēmu. Protams, ļoti palīdz arī bērniņa rūdīšana. Kamēr citas, mūsu vienaudžu mammas, paliek mājās, mēs staigājam pa lauku arī -10 grādos. 



'Krauklis''
Šo izmantojuši neesam un no sirds ceru, ka nenāksies izmantot. Priecājos par labu veselību un dzirkstelīti acīs, abiem bērniem. 
Krauklis atvieglo elpošanu un atklepošanu. To lieto saaukstēšanās, klepus un aizsmakuma mazināšanai. Sastāvā- timiāns, lavanda, egle, kumelīte un eikalipts, bet eļļas pamatā mango sviests. Tātad, variet iedomāties kāda tā ir smaržu buķete. Pats produkts, tiešām, ir ļoti patīkams un maigs. Esmu pārliecināta, ka ļoti labs palīgs un nepieciešams jebkurai no mums. 

Novēlu Jums visiem labu veselību!