PHILIPS AVENT ieliktnīšu tests.

PHILIPS AVENT ieliktnīšu tests.

25. Aug 2018, 16:26 Melānija Melānija

Godīgi varu atbildēt, ka es tik tiešām esmu ļoti izvēlīga, ja runa ir par vienreizējiem krūštura ieliktnīšiem.  Izmēģinājusi esmu ļoti daudz no piedāvātajiem aptiekās un veikalos. Visus izmēģināt tā pat nav iespējams. Ir pat bijuši dažādi paraudziņi, no kuriem viennozīmīgi varu teikt, ka PHILIPS AVENT ir paši labākie ko līdz šim nācies izmēģināt un lietot. 

  1. Tie tik tiešām ir ultra plāni un neredzami. 

2. Tam ir dabīgs celulozes materiāls , kas sniedz patīkamu maiguma sajūtu.  Tam ir ultra uzsūcošs un elpojošs trīskāršais iekšējais slānis kas notur šķidrumu iekšpusē, tādējādi neradot noplūdi.

3. Porains iekšējais slānis.

4. Kā arī tam ir fantastiska forma. Lai gan pats ieliktnītis ir ļoti plāns, tas ir arī diezgan liels. Kā jau teicu, esmu izmēģinājusi dažādas firmas ieliktnīšus, bet šis ir labākais. Ieliktnītis piekļaujas manai krūts formai un tam ir īpašs izliekums. Nav smaguma sajūtas arī tad kad tas ir pilns.

  5. Principā visiem ieliktnīšiem ir tikai viens lipeklis, bet šim ir divpusēji lipeklīši, kas ļoti labi pielīp pie auduma un nekur nenošļūc. Mēs tak mammas esam ļoti kustīgas, un bieži vien ieliktnītis aiziet tur, kur tam nevajadzētu aiziet. Šis stāv uz vietas, jo ir kārtīgi pielipis pie krūštura.

20180825162318-74590.jpg

6. Paraudziņi, protams, katrs ir savā iepakojumā, bet lielākajai daļai tirgotāju  iepakojumā ieliktnīši ir kopā vienā čupiņā. AVENT ieliktnīši katrs ir atsevišķi iepakots, tāpēc to ir ērti ielikt somā un tam klāt netiek neviens puteklis vai bacilis. To es novērtēju visaugstāk, jo manās somās tie ir visur un bieži vien es vairs nesaprotu, vai tas ir lietos vai izlietots. Tagad zinu, ka šie nav lietoti un ir ērti atverami. 

20180825161926-30540.jpg

Es viennozīmīgi iesaku jums visām pamēģināt šos ieliktnīšus. Jūs tiešām nebūsiet vīlušās un novērtēsiet AVENT ieliktnīšu gaisa caurlaidību un vieglumu. Šie būs mani Top 1 kamēr baroju bēbīti pati.