Mums patīk Canpol Easy Start!

Mums patīk Canpol Easy Start!

28. Jun 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tas ir gandrīz viss, ko varam teikt par pudelīti, pie kuras tikām tieši te - Māmiņu Klubā! Mums patiešām patīk Canpol Easy start jaunā pudelīte. Bet nē, pastāstīsim vēl mazliet vairāk.

Atgriežoties vēsturē

Agrāk pirmajam bērniņam tiku pirkusi šo to no Canpol produkcijas lielveikalos, godīgi sakot, nešķita, ka tās ir pārāk kvalitatīvas preces, vai arī - mums vienkārši bija sanācis vilties apstākļu sakritības dēļ. Tad nu, kad pirmās Canpol šķērītes saplīsa un Canpol knupītis tika pārkosts, pietika vēl redzēt, kā atlīmējas smukais vanniņas termometrs.. Šķita - vairs nekad neko no Canpol nepirksim. Bet jāsaka atklāti, tas bija vismaz 8 gadus senā pagātnē.

Un kā ir tagad?

Esam ļāvuši uzņēmumam augt, nostiprināt savas pozīcijas bērnu preču tirgū, un tomēr - kad tikām pie jaunākā brālīša, iegādājāmies atkal šo to no Canpol. Man bija liels pārsteigums par to, ka ne tas, kas dāvināts, ne tas kas pirkts - nepievīla mūs ne reizi.

Jaunākajam brālītim ir 8 mēneši, viņš iepazīst pasauli tieši ar mutītes palīdzību, turklāt - tajā aug stipri zobiņi, kas pārkost var ļoti daudz ko. Baroju dēliņu ar krūti, un šad un tad, vīrs ar abiem puikām paliek mājās. Kas tad ir lielākais palīgs mazajam brālim, noteikti varat iedomāties - pudelīte!

Jāsaka, mazajam kost gribētājam pudelītes nomainījušās jau vairākkārt, bet pagaidām visilgāk kalpo tieši Māmiņu Klubā iegūtā Canpol Easy Start! Pārsteigums, vai ne?

Pamanīju vēl vairākus pudelītes plusus:

  • tā ne tikai izskatās, bet ir patiešām kvalitatīva
  • tai ir lieliska forma, ērti turēt gan man, gan tētim, gan lielajam brālim, gan pašam pudelītes košļātājam
  • pudelītei ir lielisks dizains, un neticās, ka veikalos šīs pudelītes var iegādāties salīdzinoši lēti, jo pudelīte, kā jau minēju - izskatās, un patiešām arī ir labas kvalitātes!
  • pudelīte ir viegla un maza, to ērti pārvietot ne tikai telpā, bet no somas ratos, no ratiem uz mašīnu utt.

Paldies, ka ļāvāt iepazīt Canpol no jauna!