Dentinale zobu gēla tests

Dentinale zobu gēla tests

21. Nov 2019, 19:07 Anete Kozule-Dziluma Anete Kozule-Dziluma

Liels bija prieks, kad tiku izvēlēta par Dentinale zobu gēla testētāju. Precizēšu - meitiņa (6mēn.) bija galvenais testētājs, kaut nogaršoju gēlu arī pati, intereses pēc. Bet par to drusku vēlāk izteikšos.

Visām mammām nākas saskarties ar faktu, ka bērnam nāk zobiņi. Kādai tas ir liels pārsteigums, jo izpaužas bez simptomiem un jauna zobiņa iznākšana līdz ar to ir negaidīta. Tomēr pārsvarā tas ir laiks, kuru nevar nepamanīt, jo bērniņi pastiprināti siekalojas, kļūst kašķīgāki, pasliktinās apetīte, ar smaganām kož kam un kur tik spēj (niez, taču). Citreiz vēl 'bonusā' pieķer kādu vīrusiņu - saaukstēšanās, iesnas, klepi, temperatūra. Arī mana dāma piedzīvoja ne to vieglāko zobu nākšanas laiku. Jāteic gan, ka ar produktiņu iepazinos īsi pēc pāris negulētām naktīm, kuru laikā meitai tikko bija iznākuši pirmie 2 zobiņi. Bet tie jau tikai pirmie, jo kopumā bērniem iznāk 20 piena zobi. Ja tā uz to skatās, tad abas ar meitu esam pārcietušas vien 10% no visa.

Bet nu par galveno - Dentinale natura. Iepakojums ir neuzkrītoša 20ml tūbiņa. Pēc smaržas atgādina zāļu kokteili. Galvenās saturošās vielas - aloe vera, bosvēlija un kumelīte - pretiekaisuma, antiseptiska, nomierinoša iedarbība. Ko ražotājs izceļ šajā produktā:

* nesatur cukuru;

* bez parabēniem;

* nesatur lidokaīnu;

* patīkama garša;

* nekaitīgs norijot.

Lietošana - zirņa lieluma daudzumu iesmērē smaganās un nogaida 20-30min. līdz ēšanai, lai ļautu iedarboties, jo uz smaganām izveido nemanāmu aizsargkārtiņu. Pēc garšas man atgādināja kaut ko ar piparmētru, bet sastāvā piparmētras nemaz nav. Meitai gēls garšoja, vienmēr nočāpstināja, kad smērēju smaganās. Gēlu var lietot 3-5 reizes dienā. Jāuzglabā līdz +25 grādiem un derīgs 3 gadus (bet novēlu, lai nevienai mammai nav tik ilgi jāgaida sava bērna piena zobi).

Par iedarbību daudz nevarēšu pastāstīt, jo meita vēl nerunā un nedalās pieredzē (vismaz ne man saprotamiem vārdiem), tomēr pēc gēla lietošanas ir bijušas reizes, kad nomierinās un vieglāk iemieg. Lasīju par Bosvēlijas augu kā pretiekaisuma un sāpju mazinošu, tāpēc domājams, ka niezošai smaganai atvieglo dzīvi. Pēc saviem novērojumiem - atstāj mutē svaigu garšu ( varētu arī kā mutes atsvaidzinātāju lietot ;) ), nedaudz atvēsina.

Paldies Māmiņu klubam par testa produktu un, lai visiem zobi viegli nāk un mammām izturību šajā laikā!

Olesya Olesya 24. Jun 2020, 14:03

Es atbalstu! Gels ir patiešām labs, tam ir daudz priekšrocību gan bērnam, gan arī vecāku nerviem: 1. dabīgs sastāvs, kas nozīmē, ka norijot, tas ir nekaitīgs 2. ātri mazina iekaisumu un pietūkumu; 3. nesatur lidokaīnu; 4. pats galvenais - bērnam kļūst vieglāk, burtiski pēc 15-20 minūtēm. No visām zālēm, kuras ir aptiekās, mums palīdzēja tikai šis gels.

Meitenes, Dentinale Natura Gel patiešām dara brīnumus. Kad mana dēla aimugurējie zobi sāka šķilties, viņš nemitīgi raudāja un bāza mutē abas rokas, jo viss sāpēja un bija sakairināts. Tikai pāris reizes sasmērējām, iekaisums pazuda, viņš vismaz sāka normāli ēst un pārgāja arī caureja. Un taf, kad smaganas atkal sāka sāpēt, viņš pats man nesa kastīti ar gēlu, lai to uzsmērēju.

Kristina Camporro Kristina Camporro 31. Jan 2020, 23:55

Meitenes, Dentinale Natura Gel patiešām dara brīnumus. Kad mana dēla fangi tika sagriezti, viņš nemitīgi raudāja un iebāza mutē abas rokas, jo viss sāp un sāpēja. Viņi pāris reizes smērēja, iekaisums aizgāja, viņš vismaz sāka normāli ēst un caureja aizgāja. Tad, pat tad, kad smaganas atkal sāka sāpēt, viņš uzkāpa gela kastē un atnesa to man, lai es svaidītos.