Ziemassvētku noskaņas “Četru Sezonu” decembra numurā

Ziemassvētku noskaņas “Četru Sezonu” decembra numurā

24. Nov 2016, 23:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šķiet, ka decembris ir visskaistākais ziemas mēnesis. Pat ja aiz loga viss vēl ir pelēks vai zaļš, beidzot noskaņojamies ziemai un sniegam un esam gatavi to pilnībā izbaudīt. Protams, decembra visgaidītākais notikums ir Ziemassvētki un Jaunais gads, kas arī piešķir šim mēnesim maģisku noskaņu. Tāpēc nav jābrīnās, ka viss decembris paiet svētkos, skaistās maltītēs, kūkās un šampaniešos. Decembris ir jāsvin!

20161124230446-25127.jpg

Decembra receptēm ļoti piestāv tādi produkti kā kanēlis, sviests, Demeraras cukurs un medījumu gaļa – tie patiesi ļauj pagatavot visgardākās maltītes. Skaistām svētku svinībām tevi iedvesmos mūsu īpašās Ziemassvētku pusdienas ar burvīgo gaisotni, gardajiem ēdieniem un eglīti. Ja runājam par ziemu un svētkiem, tad noteikti jāpiemin arī šokolāde. Bet ne jau vienkārši šokolāde, bet deviņas īpaši gardas un daudzveidīgas receptes ar tumšo šokolādi. Daudzi decembrī beidzot izbauda brīvdienas, lai aizbrauktu tuvākā vai tālākā ceļojumā. Un patiesi – nav jābrauc nekur tālu, jo tepat kaimiņos – Viļņā – ir lieliskas un garšīgas vietas, ko vērts apmeklēt un izbaudīt. Savukārt svētku brokastu noskaņu decembra numurā mums uzbūruši projekta “Jaunieši virtuvē” jaunieši. Un kad tad vēl, ja ne tieši šajā gadalaikā un mēnesī ļauties īstiem izaicinājumiem un kulinārijas meistardarbiem virtuvē! Iemācies un pagatavo īstu, garšīgu un sulīgu kēksu – vai tas būtu piparkūku kēkss ar dzērvenēm, citrusu kēkss vai klasiskais vīģu pudiņš, tev patiks un noteikti garšos! Un, protams, ir kāds ēdiens, ko ik gadu šajā laikā atkal un atkal gribam celt galdā, jo tas patiesi izrotā svētku galdu – skaists, gards svētku cepetis. Tāpēc iedvesmojies arī no mūsu idejām un pagatavo zosi, paipalu vai varbūt... fazānu? Žurnālā atradīsi vēl daudzas un dažādas receptes, kas iedvesmos gan gatavot, gan vienkārši baudīt. Lai garšīgi!

 20161124230429-56952.jpg

Decembra žurnālā lasi:

 

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;
  • Ziemassvētku pusdienas laukos;
  • Kūkas, piparkūkas un cepumi – tumšās šokolādes receptes;
  • Garšīgas pieturvietas tepat kaimiņos – Viļņā;
  • Svētku brokastis “Jaunieši virtuvē” izpildījumā;
  • Iemācies un pagatavo visgardāko kēksu;
  • Ziemassvētku galda karalis – cepetis;
  • Idejas dāvanām un dzirkstošā svētku dzērienu izlase;
  • Receptes bez piena;
  • Receptes tavām darba dienām.

 20161124230455-11895.jpg

Par to visu un vēl vairāk – četrdesmit devītajā žurnāla “Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

20161124230507-77251.jpg



Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Pieejams:
„Narvesen”;
„Rimi”;
„SKY”;
„Stockmann”;
„Maxima”;
„Prisma”;
„Vīna Studija”;
„Elvi”;
„Top!”;
„UNCE eko un dabas lietas”;
„Bruņinieku 63”;
„Eko veikals” Šarlotes ielā 6;
kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Statoil” DUS.

Cena: 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē www.cetrassezonas.lv (3, 6, 9, 12 mēnešiem), www.abone.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!
Gada abonements: 34,89EUR (pērkot 43,88 EUR).