WYCON Cosmetics – jauns kosmētikas zīmols Latvijas tirgū

WYCON Cosmetics – jauns kosmētikas zīmols Latvijas tirgū

10. Sep 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

KAS MĒS ESAM?

Wycon Cosmetics zīmols tika dibināts 2009. gadā. Zīmola dibinātāji ir ģimenes pāris Gianfranco Satto, kurš ir populārs itāļu uzņēmējs, un viņa sieva Rafaella Pagano, kas specializējas kosmētikā un make-up. Zīmols tika izveidots, lai izjauktu stereotipus. Wycon Cosmetics misija ir pierādīt, ka jebkura sieviete var izskatīties nevainojami un atbilst visiem jaunākajiem trendiem, netērējot uz to veselu bagātību. Zīmols minimizē tēriņus uz reklāmu, dizainu un iepakojumu, bet pievērš vairāk uzmanības produktu kvalitātei. Visa Wycon Cosmetics kosmētika tiek ražota Itālijā un iziet dermatologu un oftalmologu kontroli, lai mūsu klienti varētu būt pārliecināti par produkta augsto kvalitāti, neskatoties un salīdzinoši zemām cenām. Uz doto brīdi Eiropā ir vairāk nekā 200 Wycon Cosmetics veikalu. 

MŪSU MISIJA

Makijāžai nav jānoslēpj cilvēka individualitāti, bet otrādi – jāizceļ tā. No šīs idejas izrit arī zīmola slogans – “Parādi pasaulei kas tu esi!”. Tieši tāpēc Wycon Cosmetics veikalos tiek piedāvāti vairāk nekā 1000 dažādu dekoratīvās kosmētikas, ādas kopšanas līdzekļu un aksesuāru preču nosaukumu. 

MŪSU VĪZIJA

Katra sieviete ir kā vesels visums un divu vienādu būt nevar.

Katra sieviete ir visskaistākais radījums pasaulē.

Katrā skaistā radījumā dzīvo pretestības gars.

MŪSU FILOZOFIJA

Mēs vēlamies lai visi, bez izņēmumiem, būtu paši par sevi un nekautrētos, tāpēc piesaucam neslēpt emocijas, neatkarīgi no garastāvokļa. Mūsu varones un varoņi – stipri, neatkarīgi, vienmēr pārliecinoši soļojoši pretī saviem mērķiem. Ja nu pēkšņi ienāk prātā aiziet uz ballīti – viņi noraujas uz klubu un dejo visas nakts garumā, ja gribās raudāt – nekad neslēps asaras. Wycon Cosmetics kosmētika ir domāta, lai parādītu sevi un savu garastāvokli: un nav svarīgi, vai gribās palikt inkognito, vai izcelties no cilvēku masas. 

                                                                                        #ShowTheWorldWhoYouAre