VIDEOieskats, kas notiek kraniosakrālajā terapijas seansā!

19. Aug 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienu steidzīgajā pasaulē, kad pietrūkst laika it visam, taču visvairāk sev, ir labi, ja kāds paņem pie rokas un saka – "Apstājies, mēs nevaram neko nokavēt!". Devāmies uz Māmiņu kluba Vecāku skolu, lai saktiktu psiholoģi, kraniosakrālās terapijas praktiķi Aiju Bernāniatklātu un atklātu, kas ir kraniosakrālā terapija.

Viss, kas ar bērniņu notiek mammas puncī, dzemdību laikā un pēc piedzimšanas, tas ietekmē cilvēka sistēmu kopumā – psihi un ķermeni. Mūsu ķermenim ir spēja pašregulēties. 

Mēs katrs jūtam sevi un apkārtējo pasauli citādāk, taču lielākoties ar sevis sajušanu teju katram no mums neklājas viegli, jo esam mācīti vairāk domāt nevis just. 

Kraniosakrālo terapiju varam piedzīvot mēs visi, arī mazi bērni, kuri nesen nākuši pasaulē, jo piedzimšana ir liels notikums ne tikai mums – mammām, arī mazuļi ir piedzīvojuši visdažādāko sajūtu gammu.

Kraniosakrālā terapija ir maiga un saudzīga metode, arī gaidību laikā mēs varam tai ļauties, lai atbrīvotos no sāpēm mugurā un sagatavotu sevi dzemdībām, mācītos paļauties uz savu ķermeni, sakārtotu savas emocijas, kuras gaidību laikā mēdz bangot.

PIESAKIES KRANIOSAKRĀLĀS TERAPIJAS SESIJAI ŠEIT->>>


20170324131707-47234.jpg

Biodinamiskajā kraniosakrālajā terapijā cilvēks iegūst vislielāko retumu mūsdienās - vienotību ar klusumu.

Kraniosakrālā terapija ir maiga un saudzīga metode, tāpēc to labprāt apmeklē grūtnieces, lai atbrīvotos no sāpēm mugurā un sagatavotu iegurni dzemdībām, izveidotu labu kontaktu ar sevi un mazuli sevī, pieņemtu notiekošās pārvērtības un spētu iziet ārpus prāta, uzticoties ķermeņa viedumam, kas lieti noder dzemdībās.
 
Jaunajām māmiņām kraniosakrālā terapija palīdz atkopties pēc dzemdībām - iegurnim un iekšējiem orgāniem atgriezties savās vietās, nostabilizēties nervu sistēmai. Mazulim tā palīdz adaptēties un tikt galā ar dzemdībās piedzīvoto.
 

Katra sesija ir unikāla un arī to daudzums ir atkarīgs no cilvēka dzīves vēstures, taču visbiežāk novērotie rezultāti ir:

- prieks, kas nāk no dzīlēm

- mīlestības un pateicības sajūta

- atklāsmes par aktuālām vai pavisam negaidītām tēmām

- atpūtas un atjaunošanās sajūta

- skaidra un tīra galva

- ķermeņa vieglums un pārdzimšanas sajūta

- paplašinājuma sajūta

- miers un kopveselums

 

Par kraniosakrālajām sesijām stāsta Aija Bernāne, psiholoģe, koučs, kundalini jogas skolotāja, kraniosakrālais praktiķis:

"Piedzīvot sevi kā mirdzošu Veselumu, absolūti pašpietiekamu un brīvu no priekšstatiem par sevi. Piedzīvot sevi patiesu aiz personības maskas. Atzīt sevi tādu kāda esi. Dziļi relaksēties savā būtībā un turpināt dzīvot, mīlēt, veikt izvēles, izejot no šīs sevis atpazīšanas."

Vairāk par Aiju Bernāni uzzini šeit>>

Sesija aizņem 1-1,5 stundu. Vēlams nākt apģērbā, kas neburzās, jo būs jāguļās uz kušetes. Kā arī jāpadomā par nodomu, ko vēlies aktualizēt sesijas laikā. 

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, Rīgā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 45
 
Kas vēl būtu jāzina?
 
Pēc pieteikuma saņemšanas Māmiņu Klubs ar tevi sazināsies, lai vienotos par terapijas laiku
 
 

Kristīnes pieredzi lasi šeit>>