Ūdens atrakciju parks Siguldā!

Ūdens atrakciju parks Siguldā!

24. Jul 2021, 12:48 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Kamēr Latvijas lielo svelmi nomainījis nedaudz vēsāks laiks, un jūrā “līst” galīgi nav vēlmes, dodamies uz Siguldas sporta centra “Ūdens atrakciju parku” kurā viesojāmies pirmo reizi.

No Rīgas pa šoseju nokļūstam ļoti ātri, vien aptuveni 40-50min un esam klāt. 

Ievadot adresi Waze, ļoti viegli un bez aizķeršanās atrodam īsto vietu, noparkojam auto un dodamies piedzīvojumos.

Tākā izvelējāmies doties darba dienā, lai būtu ar iespējami mazāk cilvēkiem kopā, ūdens parku apmeklējām divatā ar dēliņu (4,5g) un tēti atstājām mājās strādāt.

 

Cenas , kādas pieejamas darba dienās un brīvdienās pievienoju zemāk

Rezervēt sev laiku var tikai caur Bookla aplikāciju - tas ir pavisam vienkārši un ērti. 

 

Ierodoties ūdens parkā administrators lūgs uzrādīt Bookla rezervāciju, kā arī vakcinācijas kodu, izslimošanas sertifikātu vai negatīvu covid testu - tākā esmu vakcinēta, mani tas īsti nesatrauca un nekādas problēmas nesagādāja, vienīgi, labi, ka biju paņēmusi netīši līdzi arī pasi, jo lūgs uzrādīt arī dokumentu, un autovadītaja apliecība nederēs, tāpēc priecājos, ka pase netīši atradās manā somiņā , citādi ,iespējams , mūsu piedzīvojums būtu izvērties pavisam savādāks 

 

Administratore laipni izjautā vai esam šeit pirmo reizi, un atbildot ka jā, parādīja kur mums jāatstāj apavi, kur jādodas pārģērbties un visu pārējo. Iedod aproci skapītim un dodamies tālāk.

VIENA lietas kas gan mani ļooooooti nošokēja, jo iepriekš neko tādu nebiju piedzīvojusi - ĢĒRBTUVES IR KOPĒJAS. Jā, patiešām.. tākā aiz mums uz ūdens parku rindā bija tētis ar meitiņu, es jutos tiešām ļoti neveikli un neērti. 

Nezinu vai covid dēļ šada prakse, bet īpaši patīkami man nebija. Laikam esmu dikti kautrīga ..

Bet, pamanīju uzreiz ģērbtuvē mazas istabiņas mazulīšu pārtīšanai, un , ja gadījumā pārģērbšanās brīdī jūsu rindā ir arī pretējais dzimums, tad nekautrējoties es izmantotu tās 

Kā jau visos udens parkos, ir slēdzami skapīši un fēni


 
Karts skapītis slēdzams ar aproci, ko iedod administrators, un ar to var iekļūt arī pašā baseina telpā 

Bet citādi- parks lielisks..

Ir stūrītis mazākajiem, burbulvanna, masāžas krēsli, neliels dziļāks baseins, pirtis  un divas trubas, pa kurām mans 4 gadnieks sluca 98% no apmeklējuma laika.. un lielāko daļu viens bez manis! Viņš bija patiešām sajūsmā.




Kopumā, Siguldas ūdens atrakciju parks nav ļoti liels, bet tādam nesteidzīgam darba dienas variantam ļoti ok, jo cilvēku nav daudz, un nav arī lielas rindas uz trubām vai citām izklaidēm bērniem.

Bērniem ir pieejamas arī drošības vestes, mēs gan tās neizmantojām, jo bijām savus roku pūšļus paņēmuši līdzi.

Par norādīto cenu apmeklējums katram ir 2h garumā. Par papildus cenu var iegādāties arī iespēju apmeklēt lielo baseinu, bet tākā devāmies tikai divatā to neizmantojām, un nebija arī vajadzības. 

Vēl kas man patika un likās forši domājot tieši par ģimenēm ar mazajiem apmeklētājiem, jeb zidainīsiem- ģērbtuvē ir krēsliņi, lai ar bērniņiem būtu ļoti ērti pārģērbies

 un pašā baseina telpā, pašā augšā ir tāds kā balkons ar guļam krēsliem, kur māmiņa var droši netraucēti mazo pabarot ar krūti vai atpūsties kamēr pārejie ģimenes locekļi bauda atpūtu. To gan šoreiz nenofotografēju, jo brīdī kad gājām garām viena māmiņa tieši zīdīja mazulīti, un pēc tam jau mans telefons bija skapīti, lai kopā ar dēliņu baidītu nesteidzīgo randiņa dienu