Tri Bio līdzekļi

Tri Bio līdzekļi

10. Oct 2019, 23:11 Baiba.Pl Baiba.Pl

Tri Bio ekoloģiskie veļas mazgāšanas un kopšanas līdzekļi. Uzreiz jāsaka, ka mājās ir mazs bērns, tādēļ saudzīgi, dabīgi un jūtīgai ādai piemēroti līdzekļi ir numur viens izvēle. Tri bio atbilst visiem 3 šiem punktiem!

Brīdī, kad saņēmu ziņu, ka ir iespēja testēt šos produktus, domās pāršķiroju visas dēla pleķainās drēbes, jau salasīju kaudzi ar baltajām, kas mierīgi gaidīja savu rindu veļas grozā un nevarēju vien sagaidīt, kas varēšu ķerties klāt. Parasti mūsmājās veļas mazgāšana tādas pacilājošas emocijas neizraisa..

1. Mīkstinātājs
Līdz šim dēla drēbēm izmantoju Neutral, bet jau kādu laiku gribēju nopirkt ko citu, jo likās, ka drēbes vairs nav tik mīkstas, sajūta, ka mīkstinātājs netiek lietots vispār, bet gribās taču, lai mazuļa ādai nav raupja auduma apkārt. Biju patīkami pārsteigta, cik mīkstas pēc šī līdzekļa lietošanas bija viņa drēbes.. ņēmu un aptaustīju vienu, otru, trešo un jā, visas maigas, kā ar samtainu kārtiņu apņemtas, turklāt ļoti neuzkrītoši un patīkami smaržīgas. Cerības attaisnotas, šis veļas mīkstinātājs noteikti ir uz palikšanu mūsmājās!

2.Līdzeklis baltajai veļai
Esmu nonākusi līdz baltās veļas kaudzītei, kas jāsaka, ne visa vairs ir balta. Šoreiz ir ne tikai dēla drēbes, bet arī manas un vīra. Noliktas dziļi grozā, gaidot, kad sakrāsies gana daudz, jo kopā ar krāsainajām mazgāt vairs neriskēju.
Izmazgāju un atkal, patīkams pārsteigums, ka drēbes joprojām ir baltas, nevis pelēkas! Ja pirms tam baltās drēbes principā varēja uzvilkt tikai uzreiz pēc iegādes, jo jau nākamā reizē tās bija pelēcīgas, tad tagad atkal gribās tās ieviest garderobē, jo zinu, ka balto spožumu saglabās arī nākamā un aiznākamā reizē. Un kas ir svarīgi - līdzeklis ir veidots uz augu bāzes, saudzīgs mazuļa jūtīgajai ādai un pašam apģērbam, kā arī lietojams cilvēkiem ar nosliecēm uz alerģiju.

3.Traipu tīrītājs
Šo es gaidīju visvairāk. Principā katra bērna ēdienreize beidzas ar netīrām drēbēm, kas pēc laika pārvēršas par neizmazgājamiem traipiem, ja vien nemazgā uzreiz. Bet cik gan izdevīgi ir mazgāt pāris drēbes pēc katras ēšanas un būsim atklāti, arī laika tam parasti nav..
Cik daudz drēbju ir kļuvušas par "mājas drēbēm", jo skat, vienai banāna traips, otrai zupa, trešai zemeņu biezenis utt.
Piemetu arī pāris mūsējās un tad nu kaudze ar pleķainām drēbēm dodas mazgāties.  Ar nepacietību gaidu, ka nu būs.
Rezultāti dažādi - nevaru teikt, ka viss ir izmazgājies pilnībā, bet ir pārsteigumi! Piemēram, krekliņš, kurš pēc traipa iegūšanas jau vairākas reizes bija mazgāts parastā 30° režīmā bez jebkādas priekšapstrādes, beidzot ir atkal bez pleķa. Un skat, mans sporta apģērbs uz kura bija visparastākā ābolu sula, kas visticamāk auduma specifikas dēļ negribēja izmazgāties, arī ir prom.
Redzu, ka daudzām drēbēm pleķīši palikuši pavisam nemanāmi, kas nozīmē, ka iespējams vēl pēc nākamās pirmapstrādes un mazgāšanas reizes, tie arī pazudīs.
Paldies Tri bio, ka dažas mājas drēbes tādas vairs nav un atkal var gaidīt savu iznācienu.

4.Veļas mazgājamais
Bērna drēbes mūsmājās līdz šim tika mazgātas atsevišķi, jo paši savām mēdzām lietot ne eko līdzekļus, galvenokārt smaržas dēļ, lai apģērbs būtu svaigi smaržojošs. Turpmāk droši varēsim klāt likt arī mazuļa drēbes, jo tāpat kā pārējie Tri Bio līdzekļi, arī veļas mazgāšanai paredzētais koncentrāts, ir dabīgs, mazuļa jūtīgajai ādai piemērots un droši lietojams cilvēkiem ar nosliecēm uz alerģijām, turklāt ar patīkamu, neuzkrītošu smaržu. Šis, manuprāt, ir liels pluss, vismaz mūsu mājās, jo mazuļa drēbes nemazgāju katru dienu nelielā apjoma dēļ, tad tagad droši varēsim mazgāt visu kopā, nebaidoties, ka bērna drēbes ļoti uzkrītoši smaržos pēc parastā veļas mazgājamā līdzekļa vai mīkstinātāja un varētu izsaukt alerģisku reakciju uzvelkot.

5.Šķidrās ziepes
Izmantojam gan virtuvē, kur bieži pēc ēst gatavošanas jāmazgā taukainas (tātad grūti nomazgājamas) rokas, gan vannas istabā un jāsaka, ka tās ir ļoti labas. Kas kārtējo reizi nav mazsvarīgi - bērnu ādai draudzīgas, turklāt bez krāsvielām un parabēniem, ar urea un pantenolu, kas kā zināms ir ādu atjaunojoši un dziedinoši.Puto labi, padara ādu maigu un ir sajūta, ka tās atstāj patīkamu aizsargkārtu, līdz ar to pēc roku mazgāšanas vairs neprasās roku krēms, kas līdz šim bija vajadzīgs vienmēr, dēļ kaļkainā ūdens, kas tās ļoti sausināja.

6.Tabletes trauku mazgājamajai mašīnai.
Izmantojam gan šķidro līdzekli, gan tabletes.
Jāsaka, ka tās ir labas! Ja citi līdzekļi mēdz atstāt paliekošu smaržu, ko var just pat pāris dienas pēc mazgāšanas, tad šīm tabletēm tās nav un tas ir būtiski, jo no traukiem tagad varēs ēst arī bērns. Līdz šim viņa traukus mazgāju atsevišķi ar citu eko līdzekli, tātad tas aizņēma laiku, un bija jāpērk atsevišķs līdzeklis. Tabletes nesatur fosfātus un formaldehīdus, tajās ir augu un minerālu sastāvdaļas, tāpēc droši var izmantot arī mazgājot bērna virtuves piederumus. Patīkams pārsteigums, ka šīs tabletes pievienojas vēl tikai dažiem ekoloģiskajiem līdzekļiem, kas tiešām noņem arī piekaltušu ēdienu un traukus nomazgā pilnībā, neatstājot nogulsnes vai piekaltušu/piedegušu ēdienu paliekas. Svarīgi, ka tās ir apvalkā, kas novērš līdzekļa saskari ar rokām, bet tas ir ūdenī šķīstošs, līdz ar to kapsulas ir ļoti ērti lietot, nekas nav jātaisa vaļā.

Kopumā esmu ļoti apmierināta ar visiem Tri bio līdzekļiem! Iedvesmota paskatījos veikalu plauktos un redzēju, ka man būs vēl daudz, ko izmēģināt, jo produktu klāsts ir plašs, nākamie būs virtuves uzkopšanas līdzekļi. Varu apgalvot droši, ka šī turpmāk būs mana pirmā izvēle iepērkoties :)