Testēju Eucerin Anti-Pigment produktus

Testēju Eucerin Anti-Pigment produktus

05. May 2020, 17:17 Golly Golly

Esmu viena no dažām veiksmīgajām, kurām izdevās saņemt jaunos Eucerin Anti-Pigment produktus - dienas krēmu un korektoru - testēšanai. Pašlaik pagājusi tieši viena nedēļa, kopš uzsāku produktu lietošanu un esmu ļoti apmierināta. Lai gan izteiktas izmaiņas vēl neesmu novērojusi (nav arī jābūt, jo ražotājs sola pirmos rezultātus 2 nedēļu laikā), esmu apņēmumiem produktus lietot ilgtermiņā.

Sākumā gan vēlētos nedaudz atkāpties un paskaidrot, ka ar Eucerin produktiem jau ir iepriekšēja pieredze, bet vairāk gan tieši pirmā bērna vajadzībām. Vecākajai meitai jau kopš dzimšanas ir ādas problēmas - atopiskais dermatīts. Noteikti neesmu vienīgā ar šādu situāciju, jo cik zināms tad arvien vairāk bērniem šī problēma parādās. Vairāku gadu gaitā esam mainījuši un testējuši dažādus produktus, kas palīdzētu vai mazinātu ādas iritāciju un tikai dažus atzinuši par labiem - tai skaitā vairākus tieši no Eucerin klāsta. Līdz ar to ir jau izveidojusies uzticība šim ražotājam un vēlme iegādāties aizvien nākamos jaunos produktus, ko esam izdarījuši arī nesen, iegādājoties Atopicontrol pretniezes aerosolu un testējam arī to.

Līdzīgi bija arī šajā gadījumā, jo par šiem Anti-Pigment produktiem bija iespējams noklausīties lekciju un video Māmiņu kluba rīkotajā pasākumā Spicē, kad man jau parādījās pirmā interese par šiem produktiem. Tā kā jau pēdējos gados cīnos ar pigmentācijas plankumiem, kuriem aktīvais periods, protams, ir vasara, tad sev jau biju atzīmējusi, ka šogad šajā periodā labprātāk mēģinātu Eucerin produktus. Lieliskas sakritības rezultātā Māmiņu kluba produktu tests nāca kā iniciators un pašlaik esmu uzsākusi šī gada cīņu ar saviem plankumiem.

Šogad esmu arī otrā bērniņa gaidībās un tas ir paātrinājis un pastiprinājis pigmentācijas plankumu veidošanos. Iepriekšējos gados izteikta problēmu zona bija piere, taču šogad tai ir pievienojušies arī vaigi un virslūpa. Pēc sejas ādas attīrīšanas kā pirmo ik rītu lietoju mazo korektoru, kuru ar mazu otiņu var precīzi uzklāt tieši uz pigmentācijas plankumiem. Jāatzīst, ka lietojot to tieši zem acīm, pirmajās sekundēs ir jūtams neliels kairinājums acīm, bet tas var būt atkarīgs no katra cilvēka jūtīguma. Korektoram es ļauju iesūkties ādā dažas minūtes un tad uzklāju dienas krēmu ar SPF (LSF) 30. Dienas krēmam ir patīkami krēmīga konsistence, gaiši dzeltena krāsa un svaigi saldens aromāts. Lai gan man ir sausa tipa āda, pašlaik šķiet, ka dienas krēms ir pietiekami barojošs un citi papildus krēmi nav nepieciešami. Aktīvi saulainās dienās vasarā plānoju pievienot saules aizsargkrēmu ar SPF 50. Pašlaik turpināšu lietot esošos produktus, bet esmu jau arī nolēmusi, ka tuvākajā laikā iegādāšos šīs pašas sērijas divkāršās iedarbības (divkameru) serumu. Vēlos panākt viendabīgu sejas ādas toni un ceru, ka ar Eucerin palīdzību man tas izdosies!