Testējam Seal produktus

Testējam Seal produktus

19. Jan 2018, 13:22 Ilvija82 Ilvija82

Labdien!

Pirms rakstu atsauksmi, vēlos pateikt paldies MK par iespēju testēt produktus tos saņemot pa pastu. Jūsu komanda ir lieliska!

Šoreiz, pateicoties MK, testējām AS "Spodrības" ražotos Seal produktus bērniem no 6 mēnešu vecuma - maiga sastāva vannošannās līdzeklis bērniem, maiga sastāva šampūns bērniem un maigs un saudzējosš ķermeņa pieniņš bērniem. 

Produktus saņēmām piektdien, tad nu svētdienas lielajā mazgāšanās procesā varējām izmēģināt visus trīs produktus. Vislabāk patika tas, ka visiem produktiem ir dozators, kas neļāva dēliņam iztērēt uzreiz puspudelīti. :) Sākumā bija grūti piespiest, lai kaut kas nāktu ārā, bet ar katru reizi Raineram tas izdevās arvien labāk. Produkti nesatur parabēnus un krāsvielas, tie ir gandrīz bez smaržas. Sapratu, ka produkts ir labs, bet man patīk, ka Raineram un arī man pašai, pēc matu izmazgāšanas tie smaržo, pēc mazgāšanas ar Seal, tie nebūt nesmaržoja, bet bija maigi, mīksti un veselīgi. Kad ķermis un mati izmazgāti, ļāvāmies (gan es, gan dēliņš) ķermeņa pieniņa baudīšanai. Tas viegli klājās un ātri iesūcās ādā. Man ļoti nepatīk, ja pēc tam viss paliek taukains. Pēc tā lietošanas mana āda kļuva maiga un zīdaina, bet Rainerīša vaidziņi mīksti un mīlīgi kā pīrādziņi. 

Esmu priecīga un lepna, ka Latvijā tiek ražoti tik kvalitatīvi produkti. Pamēģiniet Jūs arī!

Ilvija