Skaistuma jomas profesionāļi tiek aicināti piedalīties izstādē

Skaistuma jomas profesionāļi tiek aicināti piedalīties izstādē

24. Feb 2020, 09:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2020. gadā no 7. līdz 8. martam Rīgā, iepirkšanās un izklaides centrā  AKROPOLE, norisināsies viens no nozīmīgākajiem skaistuma industrijas pasākumiem – profesionālo zīmolu, kosmētikas preču un pakalpojumu izstāde EXPO BEAUTY MEETUP 2020. Jau trešo gadu tā notiks funkcionālā meetup formātā, kas ļauj maksimāli tuvināt piegādātāju un gala patērētāju.

EXPO BEAUTY MEETUP 2020 – tas ir īsts skaistuma vilnis Starptautiskās sieviešu dienas priekšvakarā un iespēja apmeklētājiem sagādāt sev daudz patīkamu dāvanu. Izstādes formāts un skaistuma industrijas virzienu daudzveidība ļaus nepiespiestā gaisotnē iepazīties ar dažādām skaistumkopšanas preču kategorijām un pakalpojumiem: plaša patēriņa, profesionālo un nišas kosmētiku, dabīgiem un holistiskiem produktiem ar bio un eko sertifikātiem, unikāliem tehnoloģiskiem risinājumiem un procedūrām, kuru prezentācija notiks izstādē EXPO BEAUTY MEETUP 2020.

Apmeklētājiem būs iespēja ne tikai tikties ar profesionāļiem un redzēt viņus darbā, uzzināt par jaunākajām tendencēm skaistuma jomā un kosmetoloģijā, bet arī iepirkties par akcijas cenām, kā arī izmēģināt dažādus skaistuma rituālus tieši izstādes laikā.

Mūsu mērķi:

  • Sarīkot īstus svētkus visām sievietēm!
  • Dot izstādes apmeklētājiem iespēju atpūsties no ikdienas steigas. Veltīt laiku sev, savām vēlmēm un skaistumam. Iegremdēties skaistuma industrijas daudzveidīgajā pasaulē.
  • Organizēt labāko vietu dāvanām un svētku noskaņojumam.

Par iepirkšanās un izklaides centru AKROPOLE

Katru gadu EXPO BEAUTY MEETUP izvēlas dalībniekiem un apmeklētājiem piemērotāko, ērtāko un rosīgāko tikšanās vietu.

Šoreiz EXPO BEAUTY MEETUP notiks modernākajā iepirkšanās un izklaides centrā AKROPOLE, kas apmeklētājiem piedāvā ne tikai plašu preču klāstu pirkumiem, bet arī aizraujošas atpūtas un izklaides iespējas visai ģimenei. 170 daudzveidīgu nomnieku starpā ir arī Baltijā vienīgais multizīmolu veikals “Van Graaf”, apavu veikals “Deichmann”, kā arī vienīgie sporta un dzīvesstila preču veikali “USC” un “adidas Originals”. Tieši šeit ir atrodami vislielākie zīmolu “Zara”, “Reserved”, Oysho un “KidzOne” veikali Latvijā, kā arī vienīgais zīmola “River Island” veikals, kas piedāvā kolekciju arī vīriešiem. Plašo veikalu klāstu papildina restorāni un kafejnīcas dažādām gaumēm, vērienīga vissezonas slidotava, kinoteātris ar deviņām skatītāju zālēm (tostarp Latvijā pirmo IMAX kino zāli), plašs un elegants “Maxima” XXX lielveikals, mūsdienīga fitnesa zāle, kā arī ārtelpu bērnu spēļlaukums. “O’Learys” izklaides zonā pieejams boulings, biljards, sporta spēļu simulatori un citas aizraujošas atpūtas un izklaides iespējas visai ģimenei. Iepirkšanās centra apmeklētājiem ir pieejama plaša autostāvvieta 2300 automašīnām.

EXPO BEAUTY MEETUP – vieta, kur satiekas skaistums un bizness!