Sejas āda sauc pēc palutināšanas

Sejas āda sauc pēc palutināšanas

24. Feb 2017, 09:57 FejuFeja FejuFeja

Sejas āda man vienmēr ir sagādājusi problēmas. Pirmās grūtniecības laikā ļoti mocījos ar akni, sāpīgiem bubuļiem un pārplīsušiem asinsvadiņiem, kā rezultātā paskats uz mani pēdējos gaidību mēnešos bija tik nepatīkams, ka pašai no kauna negribējās līst ārā no mājām. Saka, ka grūtnieces esot skaistas, apgarotas, bet, paskatoties uz mani, nekas par to neliecināja. Biju ļoti nelaimīga.

Saka, ka gaidību laikā bērniņš paņem mammas skaistumu. Ko tur liegties, vecākais bērns mūsu padevies pat ļoti simpātisks, tāpēc, gaidot meitiņu un redzot, ka šoreiz sejas āda ir izcilā formā, parasti jokoju, ka ceru, meita nebūs neglīta, ja jau nav pamanījusies paņemt manu skaistumu.

Pēc dēla piedzimšanas vienubrīd sejas problēmas mazinājās, bet tad sākās otra galējība – uz muguras sametās sāpīgi augoņi, arī seja atkal lika par sevi manīt. Kosmetoloģe ieteica apmeklēt kādu atzītu speciālisti, pēc kuras apmeklējumiem man palika tikai sliktāk, tāpēc pierakstījos pie dakterītes Austrumu slimnīcā. Tantiņa pēc paskata senila, taču runāja gudri un arī atklāja, ka pie vainas ir ādas ērcīte, nevis hormoni, uz kuriem uzsvaru tik ļoti centās likt iepriekšējā speciāliste. Lietojot ārstes izrakstītos medikamentus, kurus izgatavoja uz vietas aptiekā, problēmas mazinājās un jau atkal man patika skats uz sevi spogulī.

Pēc meitiņas piedzimšanas visi mani uzteica par skaisto sejas ādu, bet laikam pārcentās ar uzslavām. Pēdējās dienās mana seja pārvērtusies par uzartu kartupeļu lauku, bet šorīt pamostoties, konstatēju, ka zoda daļa pārklāta ar mazām pumpiņām, arī vaigu gali un piere neizskatās īpaši iepriecinoši. Acīmredzot mana āda izmisīgi sauc pēc palutināšanas un kosmetoloģes pieskārieniem. Tāpēc jau tuvākajā laikā būs jāizbrīvē laiks, lai kāds pieskatītu mazulīti un jaunā mamma varētu nodoties sevis un savas sejas ādas palutināšanas procedūrai. Jo laimīgs mazulis var būt tikai tad, kad mamma ir laimīga, ne tā?

Starp citu, kamēr gaidu savu kārtu pie kosmetoloģes, varbūt vari ieteikt, kādi ieroči ir Tavā kosmētikas plauktiņā, lai cīnītos ar nepateicīgajām baltajām pumpām un melnajām porām?

 

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 24. Feb 2017, 14:18

Manā plauktiņā ir Bioderma zili zaļās sērijas mazgāšanas līdzeklis un micelārais ūdens. Man arī variē āda no problemātiskas līdz pārāk sausai,tāpēc reizi mēnesi pie kosmetoloģes ir MUST have!

FejuFeja FejuFeja 24. Feb 2017, 13:08 mamma88

Paldies! Ziņo par efektivitāti!

mamma88 mamma88 24. Feb 2017, 12:56

ebajā pirku. Latvijā viņi ir uzcenojušies,

FejuFeja FejuFeja 24. Feb 2017, 12:44 mamma88

Kā ražojums un kur tādu var iegādāties?

mamma88 mamma88 24. Feb 2017, 12:20

Nesen nopirku melno masku. Būs jārod laiks izmēģināšanai. Tad jau redzēs vai ir tik laba kā reklamē.