Rudens/ziemas sezona matiem!

Rudens/ziemas sezona matiem!

25. Sep 2022, 22:19 Sigita Paulina Sigita Paulina

Rudens/ziemas sezonas matu kopšana vai tik par svarīga ka vasara ? 

 

Aukstajā gada sezonā gan rudenī, gan ziemā , sausi mati nereti kļūst par vienu no mūsu problēmām, tomēr, lai arī sausu matu cēloņi var būt daudz un dažādi, bieži vien mēs vēl vairāk matus novājinām ar neatbilstošu ikdienas kopšanu, padarot tos sausus un ne tik spēcīgus . 

 

 

❗️ Pārejot no vasaras uz rudens laiku, nepieciešams izmantot savā ikdienā matu maskas, kā arī nomanīt šampūnu un kondicionieri,

❗️Sargā matus gan no karstuma, gan aukstuma. Atceries, ka matu apsaldēšana veicina to bojāšanos, tādēļ aukstajā laikā velc cepuri, lakatu vai kā citādi pasargā matus no aukstuma.

❗️Izvēlies noteikti atbilstošus matu produktus lietošanai, aukstajos laikapstākļos. Ja vasarā mēs mitrinam, tad ziemā mēs…. Protams barojam! 

❗️ Izvēlies atbilstošus instrumentus matu ķemmēšanai. Pārliecinies vai matu sukas un ķemmes, kuras lieto ikdienā, ir kvalitatīvas un piemērotas taviem matiem.

❗️Intensīvas vai ne tik intensīvas barojošas matu maskas . Lietojot tās vismaz reizi nedēļā, jau pēc pāris lietošanas reizēm sajutīsi acīmredzamus uzlabojumus, bet pēc mēneša jau efekts būs ilgnoturīgs. 

❗️Negaidi tikai no friziera labākos rezultātus, Ja Tu apmeklē regulāri frizieri , tad noteikti jautā, kā kopt savus matus, izruna svarīgos sev jautājumus, nosakiet kopā Tavu matu struktūru. 

 

Sigita vienmēr iesaka saviem klientiem, ko darīt pēc tam, kad frizieris savu darbi ir padarījis. Ka kopt matus, kādus līdzekļus ietver matu kopšana ikdiena mājas apstākļiem. 

 

Tāpēc uzdod savus jautājumus jau šodien te ⬇️

www.instagram.com/sigita_paulina 

 

 

Lai Tev stipri un veselīgi mati ❤️Novēl Sigita