Raksti novēlējumu Ziemassvētkos un laimē RED saldumus!

Raksti novēlējumu Ziemassvētkos un laimē RED saldumus!

11. Dec 2018, 00:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar labiem vārdiem, ar labiem darbiem mēs soli pa solim tuvojamies Ziemassvētkiem. Tā, kopā, pateicoties gaišajiem  vārdiem un sirds siltumam, pat gada tumšākie mēneši kļūst gaišāki. Tāpēc vairosim labo!

Šodien no plkst. 10.00 pievienojies Māmiņu Kluba Online TV, jo esam sarūpējuši noderīgas intervijas ar speciālistiem un atbildes uz daudzu mammu interesējošajiem jautājumiem par veselību, rotaļāšanos, bērnu drošību un vēl, un vēl. Uzbursim studijā Ziemassvētku noskaņu un nesīsim savu sirds siltumu arī jums.

Lai vairotu labo, līdz pat Online TV raidījuma beigām raksti ŠEIT savu novēlējumu Ziemassvētkos, un raidījuma noslēgumā tos sadzirdēs arī pārējie tiešraides skatītāji. Raidījuma noslēgumā izlozēsim vienu no novēlējuma autoriem, kurš tiks pie saldas dāvanas!

SAVU NOVĒLĒJUMU ZIEMASSVĒTKOS RAKSTI ŠEIT

BALVA

Šokolādes gardumu komplekts no RED

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com