Piesaisti sev liktenīgo mīlu!

Piesaisti sev liktenīgo mīlu!

30. Oct 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kas to būtu domājis, ka pat savu likteni pretī Īstajam vīrietim vari ietekmēt ar dažām pārmaiņām guļamistabā. Kādām, noskaidro!

Iesaka Sieviešu Kluba eksperte Dita Blūma, fen šui speciāliste.

Atcerieties - Mīlestības zonā arī kristāla un citi simboli jānovieto pa pāriem. Mīlestības zonas aktivizēšanai izmantojamās krāsas: rozā, dažādi dzelteni un brūni toņi - terakota, okers, bēša, smilšu un citas krāsas. Arī sarkanā (Uguns krāsa te būs vietā!).

Par ļoti efektīviem talismaniem var kļūt attēli ar laimīgiem pāriem. Piemēram, Mīlestības zonā vari ievietot savu fotogrāfiju, kurā laimīgi smaidi sava sapņa vīrieša skavās.

Tikai neveido talismanu no savu bijušo mīļāko fotogrāfijām. Bieži vien piesaistīt jaunas attiecības ir prātīgāk un patīkamāk, nekā atkārtot vecās! Var izgriezt no žurnāla tev piemērota vecuma un izskata „princi” un droši likt kopā ar savu fotogrāfiju. Bet, tikko kā parādīsies reālais, nedrīkst aizmirst „žurnāla variantu” novākt un tā vietā ievietot īsto.

Sarkanas vai rozā sirsniņas, obligāti pa pāriem – viens no pašiem efektīgākajiem talismaniem. Tomēr pašas labākas sirsniņas ir no rozā kvarca. Ar to trāpīsi desmitniekā, jo gan krāsa, gan materiāls būs „pareizie” un piemēroti tieši mīlestības sektoram guļamistabā. (par to, kā to atrast, lasi rakstā Palielini savu seksuālo libido!).

Bet, ja ļoti, ļoti vēlies uzsākt jaunas attiecības, ar IŅ enerģiju nevajag pārspīlēt. Pārāk daudz rozā, sirsniņu un mežģīņu istabā neļauj ienākt JAN (vīrišķajai) enerģijai.

Katrā ziņā, lai arī šobrīd esi viena, guļamistabai ir jābūt iekārtotai tā, lai jebkurā laikā te var ienākt vīrietis, lai viņam te liktos ērti un būtu vieta, kur „palikt”.

Nu, brīvās dāmas – izmēģinām ieteikumus un pēc tam dalāmies pieredzē?