Piedalies Sieviešu festivālā 8.aprīlī un saņem garantētās dāvanas!

Piedalies Sieviešu festivālā 8.aprīlī un saņem garantētās dāvanas!

04. Mar 2022, 10:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Palutināt sevi, veltīt mirkli sev. Tas pietrūkst gan jaunākajām, gan nedaudz vecākām sievietēm. Sieviešu festivāls zina, kā jūs palutināt! Dāvināsim garantētās dāvanas Tevis izvēlētā pakomātā!

Katrai ādai nepieciešama atbilstoša aizsardzība un mitrināšana. Lai gan sejas krēmi joprojām ir populārāki sieviešu vidū, arvien vairāk arī vīriešu tiecas pēc kosmētikas, kas paredzēta vīriešu ādas kopšanai.

Kosmētikas veikals KRAYNA izceļas ar rūpēm par katra cilvēka individuālajām vajadzībām, kas mūsu sortimentā meklē preces, kas paredzētas konkrētam ādas tipam. KRAYNA piedāvājumā ir poļu kosmētika ar nostiprinošām, pretgrumbu, mitrinošām, balinošām un nomierinošām īpašībām.

KRAYNA kolekcija ir paredzēta sieviešu un vīriešu ādai, gan jaunai, gan nobriedušai. Veidojot KRAYNA kosmētikas sastāvu, uzņēmums pārliecinājās, ka to var lietot ne tikai cilvēki ar kombinētu, sausu vai taukainu ādu, bet arī sievietes un vīrieši ar atopisku, jutīgu, kuperozu un problemātisku ādu. Produkti ir piemēroti arī cilvēkiem, kuri ievēro vegānu diētu, ko apliecina VEGAN zīme. Rudzupuķe, zirgkastaņa un ceļmallapa ir KRAYNA sērijas pamatsastāvdaļas - pirmā oriģinālā kolekcija, ko piedāvā kosmētikas veikals.

www.krayna.pl

Maiga dušas želeja, kuras pH rādītājs ir 5,5. Ieteicams lietot: Paredzēta personiskajai higiēnai, lieliski piemērota lietošanai bērniem un cilvēkiem ar jutīgu ādu. Lietošanas noteikumi: Samitriniet savu ādu. Izspiediet vēlamo „Neutral Shower Gel“ dušas želejas daudzumu uz rokas vai sūkļa un nomazgājiet visu ķermeni. Pēc tam rūpīgi noskalojiet.

Viena no garantētajām dāvanām būs gemoss.lv Dienas deva, lai ikdienas skrējienā neapēstu kādu lieku našķi,bet dotu priekšroku veselīgām alternatīvām.

Saņem dāvaniņās no Dr.Hauscka mitrinošo roku krēmu un vieglo rožu dienas krēmu!

Programmas pieturas punkti:

  • “Tavs uzrāviens jaunai dzīvei!” - psihoterapeite Diāna Zande par psiholoģisko motivāciju, kā saņemties jauniem pavērsieniem (mums, sievietēm, vienmēr vajag kaut ko jaunu savā dzīvē!)
  • “Sievietes radošums un intuīcija jaunām iecerēm un biznesam” - radošuma koučs Sandija Salaka, Māmiņu Kluba veidotāja par to, kā izsapņot savu jauno nodarbošanos
  • “Iekšējā spēka atrašana caur jogu un meditāciju - uz savu īsto sapņu realizāciju” - Zane Balode
  • “Lielie soļi pretī veselīgam, aktīvam dzīvesveidam” - Kristīne Beitika, veselīga dzīvesveida influencere, TV raidījuma Māmiņu Klubs vadītāja -praktiski, pozitīvi, paveicami par aktīvāku ikdienu.
  • “Rūpes par skaistumu un labsajūtu - iekšēji un ārēji” - sertificēta kosmētiķe Jūlija Līne, padomi un zināšanas skaistumkopšanas pasaulē
  • “Hormonu ietekme uz sievietes garastāvokli un ādu” - MFD Sieviešu veselības centra „Vita” ginekoloģe Natālija Požilenkova zinātniski par hormonu pasauli un gudrību tos ņemt vērā
  • “Uzturs sievietes veselības līdzsvaram” - MFD uztura speciāliste Karīna Kurmeļeva, par jaunāko uztura zinātnē sievietes pasaules harmonizēšanā
  • “Īstais partneris ilglaicīgai mīlestībai” - psihoterapeits Andris Veselovskis, par zināšanām, kā izvērtēt savas esošās vai potenciālās attiecības, psiholoģiskos mehānismus, kas ved uz veiksmīgām attiecībām un noturīgām jūtām
  • “Sievietes seksuālā maģija” - pārmaiņu trenere, astroloģe, sieviešu Dao un garīgo prakšu, spēka apļu vadītāja Rita Riekstiņa. Kā savienot savu mentālo prātu ar dziļu ķermeņa izpratni un kļūt Karalienei savā dzīvē?
  • “Mākslas terapija - jeb radi savu puķi un atklāj, kāda Tu esi?” - mākslinieces Janas Nesterovičas un geštaltterapeites Līvas Spuravas sesija, radošs darbiņš - savas iekšējās puķes veidošana.

Un vēl  - programma tiks papildināta! Pārsteigumi, konkursi ar vērtīgām balvām, pavasara stila odziņas, un, mājsaimniecības padomi no Tavatelpa.lv, lai pavasarī viss spīd un laistās - gan iekšiņā, gan āriņā! :)

Kā tas notiks?

Sieviešu Festivālam varēsi pieslēgties no jebkuras vietas pasaulē. Tas ir Online pasākums, no tiešraides studijas, garšīgs un baudāms! Varēsi skatīties tiešraidē (tas ir vēlams, jo daudz konkursu), un arī pēcāk ierakstā.

  • Programmas sākums plkst.10:00 - aptuveni nojaušamās beigas ap plkst.19:00
  • Rezervē biļeti - 20.00 EUR vērtībā, cenā ietilpst visas dienas programma un dāvaniņu maiss Tavā Omnivas pakomātā
  • Pieejas links pasākumam tiks atsūtīts uz epastu dienu pirms pasākuma
  • Varēsi uzdot savus jautājumus
  • Ikviena Festivāla dalībniece varēs piedalīties konkursos ar vērtīgām balvām!

Lai Pavasaris ienāk dzīvē!

Sieviešu Festivālu piedāvā MFD Veselības grupa un TAVATELPA.lv