Philips Avent Soothie māneklīšu testi pašiem mazākajiem

Philips Avent Soothie māneklīšu testi pašiem mazākajiem

08. Jan 2018, 13:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs sniedz iespēju izmēģināt jaunākos bērnu preču jaunumus! Šajā reizē dodam iespēju testēt Philips Avent Soothie māneklīti, kuru varēsi izvēlēties savam bēbītim.

Philips Avent Soothie māneklītis nomierina bērnu un ir īpaši piemērots jutīgai ādai. Soothiemāneklītis ir īpaši izstrādāts atbilstoši bērnu iedzimtajam zīšanas refleksam un ir pieturams ar pirkstiem. Tas veicina dabisku zīšanu un tuvināšanos, pirmajās dienās un mēnešos pēc dzimšanas palīdzot nomierināt mazuli un apmierināt viņu spēcīgo zīšanas vajadzību. Tas ir iemantojis uzticību ASV slimnīcās, un tā viengabala konstrukcijai ir īpašs izmērs un forma, kas atbilst jaundzimuša bērna mutei, kas strauji attīstās, kā arī māneklīti ir viegli tīrīt un tas ir higiēnisks lietošanai. 

Ir pieejami 0-3 mēnešu un 3+ mēnešu veciem bērniem piemēroti Soothie māneklīši, kas izgatavoti no medicīniskām vajadzībām atbilstoša silikona, kas nesatur bisfenolu un lateksu, nodrošinot stiprību, ērtumu un izturību.

Gaidīsim pieteikumus uz produktutesti@maminuklubs.lv, norādot noteikti bērniņa dzimumu, vecumu un nelielu vēstulīti, kāpēc vēlies testēt šos māneklīšus!

Atgādinām, ka gaidīsim pēc testējamā produkta nedēļas laikā, kā arī atsauksmi divu nedēļu laikā vismaz ar 2 fotogrāfijām.