Parūpējies par sava vēdera veselību! Piesakies probiotiku Probio'stick testiem!

Parūpējies par sava vēdera veselību! Piesakies probiotiku Probio'stick testiem!

03. Apr 2014, 16:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šo sarežģīto svešvārdu noteikti būsim dzirdējušas visas, bet vai tu līdz galam izproti, kas ir probiotikas un kādēļ tās ir tik svarīgas organisma veselībai? Jautājām internistei, aviācijas medicīnas ekspertei Dacei Cibulei.

„Probiotikas ir organismam labvēlīgās baktērijas vai tās saturoši produkti. Tās stimulē imūno sistēmu, darbojas pret patogēnajiem jeb sliktajiem mikrobiem, nodrošina normālu vielmaiņu un produktu uzsūkšanos kuņģa – zarnu traktā. Tās organismam ir vajadzīgas vienmēr,“ skaidro Dace Cibule.

Viņa arī norāda, ka parasti probiotiku trūkums vai patogēno baktēriju pārsvars rodas pēc antibiotiku lietošanas, ķīmijterapijas, zarnu slimībām un operācijām, HIV… Arī nepareizs uzturs veicina baktēriju disbalansu.

Nereti probiotikas pievieno arī skābpiena produktiem, taču  ir pierādīts, ka probiotikas „nogalina“ gaismas un skābekļa klātbūtne. Jogurta vai kefīra ražotājs visticamāk nepēta, cik tad probiotikas izdzīvo pēc ražošanas procesa. Probiotikas garantē, ka organismā nokļūst miljoniem labvēlīgo baktēriju, kas uzlabo imunitāti, gremošanas sistēmu, normalizē vēdera izeju, novērš smaguma sajūtu un vēdera pūšanos.

Ja tās uzņemsi ar aptiekā iegādātiem produktiem, organismam nodrošināsi nemainīgu  probiotiku devu. Probiotikas  nav kaitīgas un organismam nekad nevar būt par daudz.

Lai organismam stiprinātu imunitāti un rūpētos par tā labu pašsajūtu, speciālisti iesaka probiotiķu kursu divreiz gadā – pirms ziemas un agrā pavasarī. Šādi izvairīsies no enerģijas trūkuma un iespējamām saslimšanām, kas raksturīgas, kad ir novārdzināta imunitāte. Tāpat vērtīgi zināt, ka imunitātes stiprināšanai diez ko nepalīdzēs pārtikas produkti, kuriem pievienotas probiotikas. Jā, tās var lietot profilaktiskos nolūkos, bet tas arī viss.

Māmiņu Kluba izvēle:

Probio‘stick ir unikāls, augstas kvalitātes probiotisks pulverveida produkts ar patīkamu garšu, ērti lietojamā paciņā. 

Kā pieteikties testam?

Sūti vēstulīti uz kristine@maminuklubs.lv, norādot pamatojumu,kāpēc tieši Tev šajā pavasarī vajadzētu izmēģināt probio'stick probiotikas, savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju!

Kopumā izvēlēsimies 7 testētājas, kas 10 dienu laikā varēs izmēģināt šo jauno produktu!

20140402165152-65441.jpg

Zarnu traktam labvēlīgo baktēriju avots

10 paciņas pa 1,5 g

To lietojot, Jūs varat būt drošs, ka saņemsiet organismam draudzīgos probiotiķus, kas atjauno zarnu mikrofloras līdzsvaru un mazina ar stresu saistītu diskomfortu, tādu kā vēdera sāpes, slikta dūša.

probio‘stick ir inovatīva probiotiku formula, kur izmantoti plaši dokumentētie pienskābo baktēriju celmi Lactobacillus helveticus R52 un Bifidobacterium longum R175 un patentētā mikrokapsulēšanas tehnoloģija Probiocap®. Šī progresīvā tehnoloģija aizsargā baktērijas no kuņģa skābes iedarbības, tā nodrošinot to nokļūšanu zarnu traktā, kur tās ir nepieciešamas. Viegli mutē šķīstošais, patīkamas garšas pulveris ir iepakots vienas devas paciņā, tādēļ  Probio’Stick® var lietot bez ūdens uzdzeršanas jebkurā vietā un laikā. Ērti lietojams ceļojot, jo nav jāuzglabā ledusskapī.

Viegli lietojamās paciņas probio‘stick ir efektīvs un dabisks risinājums aktīviem cilvēkiem, kuri cieš no stresa.

Īpašības:

-      Uzlabo un līdzsvaro zarnu trakta mikrofloru;

-      Mazina stresa radītu kuņģa-zarnu trakta diskomfortu (vēdera sāpes, slikta dūša);

-      Mikrokapsulēts, no kuņģa sulas pasargāts / klīniski pārbaudīts

-      Ērts lietošanai – vienu reizi dienā / jebkurā laikā / nav jāuzdzer ūdens / nav jāuzglabā ledusskapī / pulverveida

-      Garšīgs (patīkama, dabiska plūmju garša)

-      Ērts ceļojot

-      Tikai 6 kalorijas vienā paciņā / dienā