Padariet vasaras brīvlaiku un atvaļinājumus vēl patīkamākus ar CENTRUM!

Padariet vasaras brīvlaiku un atvaļinājumus vēl patīkamākus ar CENTRUM!

30. Jun 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā skolēniem, tā studentiem un vecākiem beidzot ir pienācis ilgi pelnītais atpūtas laiks. Aicinām šo vasaru izmantot visā tās pilnībā, ļaujoties radošiem projektiem, izbaudot tuvinieku kompāniju, kā arī pie reizes izmantojot kādu no veikala CENTRUM īpašajiem piedāvājumiem.

Kancelejas preces ne tikai skolai un darbam, bet arī brīvā laika izpausmēm

Kurš gan ir teicis, ka kancelejas preces ir nepieciešamas tikai birojā vai skolā? Tā tas noteikti nav! Tās noteikti var izmantot arī dažādiem vaļaspriekiem – zīmēšanai, gleznošanai, rasēšanai un citām nodarbēm.

Veikalā CENTRUM kancelejas preces ir pieejamas vēl plašākā klāstā nekā jebkad agrāk. Preču katalogā atradīsiet simtiem dažādu kancelejas preču no rakstāmpiederumiem līdz papīram un daudzas, daudzas citas. Atšķiras ne tikai cenas, bet arī preču specifika, kas nozīmē, ka arī profesionālie mākslinieki sev varēs atrast piemērotas kvalitātes piederumus par draudzīgām cenām. Ja arī jūs pagaidām neesat daļa no mākslas radītājiem, tad aicinām izmantot vasaru un brīvo laiku lietderīgi un beidzot par tādu kļūt!

Spilgtas un pamanāmas bērnu mugursomas

Siltajā laikā, kad pašiem gribas iet ārā kopā ar draugiem un vecākiem beidzot ir atvaļinājums, bērni labprāt ņem līdzi sev mīļākās mantas. Lai šī došanās būtu tiešām izdevusies, ir svarīgi, lai bērnam būtu pieejama augstas kvalitātes, izturīga un ērta mugursoma. Veikalā CENTRUM tveicīgā vasara pašlaik iedvesmo arī karstas atlaides visām zēnu un meiteņu mugursomām! Kopīgi parūpēsimies, lai arī jūsu bērns varētu nēsāt sev un savam augumam piemērotu mugursomu, kura ne tikai izskatās lieliski, bet arī pilda visas nepieciešamās funkcijas. Mūsu interneta veikalā pieejamās bērnu mugursomas ir pietiekami lielas, lai tajās varētu salikt visu nepieciešamo, kā arī tās ir radītas no augstvērtīgiem materiāliem, kas kalpos vēl ļoti ilgu laiku. Šīs somas ir iespējams arī manuāli pielāgot jaunā cilvēka garuma izmaiņām, tādēļ iegādāto somu varēs izmantot arī septembrī, kad bērns būs paaudzies par vairākiem centimetriem.

Krāsas visiem mērķiem

Piedāvājam iegādāties arī akrila krāsas, guaša krāsas un akvareļu krāsas. Dodiet vaļu savai fantāzijai un izpaudieties radoši. CENTRUM klāstā ir dažādu veidu krāsas, kas būs piemērotas gan bērniem un skolniekiem, gan pieredzējušiem gleznotājiem un māksliniekiem. Atkarībā no jūsu vēlmēm ir pieejamas gan akrila krāsas kopā ar laku, gan guaša krāsas dažādu lielumu iepakojumos, gan arī akvareļu krāsas atšķirīgās cenu kategorijās!

Marķieri māksliniekiem un organizētājiem

Neatkarīgi no tā, vai marķieri jums nepieciešami kārtējam projektam, savu pierakstu organizēšanai vai arī svarīgākā izcelšanai nopietnākos dokumentos, vienmēr ir patīkami redzēt kādu jaunu krāsu ienākam savā kolekcijā. Marķieri un daudzas citas kancelejas preces ir pieejamas iegādei veikala CENTRUM pārsteidzoši plašajā klāstā. Nekavējieties un izmantojiet īpašās atlaides jau tagad