Orthomol Vital F, lai enerģija nepazustu

Orthomol Vital F, lai enerģija nepazustu

13. Oct 2019, 08:15 SkolēnaMamma SkolēnaMamma

Rudens jau pats par sevi nekad man nav bijis laiks, kad es izceltos ar nezūdošu enerģiju, bet tagad, kad dēls sācis iet skolā un ikdienas darbs jāapvieno ar bērnu izvadāšanu uz skolu, bērnudārzu, pulciņiem, reizēm šķiet, ka sajukšu prātā, jo vienkārši nav spēka. Tik ļoti, ka varētu nedēļām nekāpt ārā no gultas un tikai gulēt, gulēt, gulēt.

Tāpēc devu iespēju sevi pierādīt Orthomol Vital F vitamīnu kompleksam, kas katrai dienai ietver veselu komplektiņu, apvienojot tajā pulveri dzēriena pagatavošanai un katrai dienai pa vienai kapsulai un tabletei. Tā kā vitamīnu komplekss jāiedzer/ jāapēd reizē ar ēdienreizi, izvēlējos ar to sākt katru savu rītu. Tā teikt, lai enerģija visai dienai.

Tā kā no rītiem parasti esmu noskrējusies ar slapju muguru, brokastis ieturu birojā turpat pie darba galda, tāpēc atsvaidzinošais apelsīna garšas dzēriens bija labs to papildinājums. Pēc pirmās nedēļas vitamīna kompleksa lietošanas acīmredzami ir tas, ka nogurums ir kā ar roku noņemts. Ja iepriekš aptuveni dienas vidū mani jau pārņēma nepārvarama vēlme nosnausties, bet atlikusī darba diena šķita ļoti gara un grūta, kur nu vēl vakara mācīšanās kopā ar dēlu vai treniņu. Biju kā izžmiegts citrons, kuram dzīves jēga bija pēc iespējas ātrāk sagaidīt nedēļas nogali, kad varēs gulēt.

Orthomol Vital F  satur magniju un B grupas vitamīnus, kas palīdz samazināt nogurumu un nespēku, arī omega-3 taukskābes un kalciju. Tas viss kopā ir tieši tas, kas nepieciešams, lai skrienošajām mammām būtu pietiekami daudz enerģijas, lai līdz vakaram varētu dienu izdzīvot nevis tikai eksistēt. Lai gan neesmu ne mediķis, ne arī ķīmiķis, kurš saprot visus gudros vielu savienojumus, no personīgās pieredzes tagad varu teikt, ka šis vitamīnu komplekss ir pārbaudīts uz pašas ādas un varu to ieteikt arī citiem, jo patiešām strādā un iedarbība ir efektīva.

Tagad vakaros pietiek spēka gan lai kopīgi ar dēlu mācītos, gan arī pa kādai reizei apmeklētu sporta nodarbības, par kurām iepriekš pat negribēju domāt.