Mūsu patentētais apģērbu tīrīšanas process Green Earth

Mūsu patentētais apģērbu tīrīšanas process Green Earth

17. Apr 2015, 09:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

GreenEarth Cleaning ir patentēts process sausajai tīrīšanai, izmantojot šķidro silikonu (dekametilciklopentasiloksānu jeb D5), tas ir šķīdinātājs slēgtā apļa sistēmā – tīrs, bez smaržas, nav toksisks. Ja izšļakstās vai tiek likvidēts, D5 dažu dienu laikā sadalās silīcija dioksīdā (SiO2) un ūdens un ogļskābās gāzes mikrodaļiņās. Vairāk nekā 1600 sausās tīrīšanas uzņēmumu visā pasaulē izmanto D5.

20150416091250-20858.jpg

IZDRUKĀ ATLAIŽU KUPONU ŠEIT->>>>


20150416080450-90560.jpg 

 

Apģērbu tīrīšanas nozares sen gaidītais risinājums.

20150416080751-57780.jpg

Kas ir GreenEarth?

GreenEarth Cleaning tīrīšanas procesā petroķīmisko produktu vietā tiek izmantots šķidrais silikons. Būtībā tās ir „sašķidrinātas” smiltis, tāpēc silikons nav videi kaitīgs un toksisks. Atbrīvojoties vidē, tas drošā veidā sadalās trīs pamatelementos, no kā tas ir veidots: smiltīs (SiO2) un ūdens un ogļskābās gāzes mikrodaļiņās. Tas nozīmē, ka līdzeklis nekaitē gaisam, ūdenim un augsnei.

GreenEarth ir drošs arī cilvēkiem. Ja jūs vēlētos, jūs to droši varētu ierīvēt ādā. Patiesību sakot, jūs jau, visticamāk, tā arī darāt. Šķidrais silikons ir pamatsastāvdaļa daudzos ikdienā lietojamajos šampūnos, kondicionieros un losjonos.

Tā kā pēc GreenEarth metodes tīrītais apģērbs netiek mērcēts perhloretilēnā vai citos petroķīmiskajos šķīdinātājos, tas tiek atgriezts lietotājiem svaigs un tīrs, bez nepatīkamā „sausās tīrīšanas aromāta”. GreenEarth ir arī ļoti maigs pret apģērbu. Patiesībā jūs pat varat redzēt un sajust tā radīto atšķirību. Krāsas neizbalē, un baltas krāsas apģērbs nekļūst pelēks vai dzeltens, kā tas parasti notiek tradicionālās sausās tīrīšanas laikā, pat pēc atkārtotas tīrīšanas. Sajūta kopumā ir labāka. Audumi ir gludi un zīdaini maigi, un džemperi atkal ir mīksti un rada glāsmainu sajūtu.

Ir zinātniski pamatots, kāpēc ar GreenEarth tīrīšanas tehnoloģiju apģērbs kļūst labāks pēc skata un sajūtām.

Šķidrais silikons ir ķīmiski neaktīvs (inerts), kas nozīmē, ka tam nav ķīmiskas reakcijas ar auduma šķiedrām. Tas vienkārši nogādā mazgāšanas līdzekli uz jūsu drēbēm un aizgādā projām netīrumu un smērvielu daļiņas. Tam ir arī ļoti mazs svars un ļoti zems virsmas spraigums, kas ļauj tam maigi iekļūt auduma šķiedrās un aizskalot netīrumus tā, kā to nespēj ūdens vai perhloretilēns. Tādējādi tas tīra, bet nav abrazīvs vai agresīvs, balinošs vai deformējošs. Tādēļ tas ir tik drošs un efektīvs dabai draudzīgs tīrītājs pat vistrauslākajiem apģērba gabaliem – pērlīšu izšuvumiem, smalkām mežģīnēm, zīdam, kašmiram, visam, ko varat iedomāties – ar GreenEarth ne par ko nav jāuztraucas. Un, atšķirībā no citām tīrīšanas metodēm, GreenEarth neliek drēbēm sarauties.

20150416080803-29730.jpg

GreenEarth®: savādāka sausā tīrīšana

Vai meklējat jaunu un atšķirīgu sausās tīrīšanas veidu, kas ir saudzīgāks ne tikai pret jūsu drēbēm, bet arī mūsu planētu? Mums, Green Clean Plus, ir ideāls risinājums. Tas ir GreenEarth®– šķidrais silikons, kas ir dabīgs un drošs smilšu blakusprodukts. Ko gan tas nozīmē jums? Green Clean Plus sausā tīrīšana ir savādāka; mēs esam vienīgais sausās tīrīšanas uzņēmums Latvijā, kas izmanto maigāku šķīdumu, GreenEarth®, nesaudzīgo ķīmisko produktu vietā.

Lielākā daļa pārējo sausās tīrīšanas uzņēmumu izmanto perhloretilēnu (PERH), kas ir petroķīmisks produkts, paredzēts visa notīrīšanai, ieskaitot krāsu un tērpu rotājumus, tajā pašā laikā ievērojami mainot jūsu drēbju formu.

GreenEarth® tīrīšana nav toksiska, un ir pierādīts, ka tā palīdz aizsargāt no novalkāšanas, saraušanās un krāsu izbalēšanas. Tādējādi tā ļauj apģērbam ilgāk izskatīties jaunākam un tīram pēc tīrīšanas. Rūpes par apģērbu, rūpes par vidi!

GreenEarth® ļauj apģērbam izskatīties cienījamāk un krāsas paliek tikpat košas un tās pašas, kas iepriekš. Ideāls kašmira, izrotātiem vai zamša un ādas apģērba gabaliem. Ar perhloretilēnu ādas un PVC apģērbi vai rotājumi var sarauties vai nodilt. Stikla pogas vai spīdīgi vizuļi var izkust vai pazust.

Izvēlieties dabai draudzīgāku risinājumu rūpēs par apģērbu, jo jūsu apģērbs ir pelnījis pašu labāko. Tieši tāpēc modes preču mazumtirgotāji iesaka GreenEarth®, kas pieejams Green Clean Plus pakalpojumu centros.

GreenEarth® sausā tīrīšana

Green Clean Plus sausā tīrīšana ir atšķirīga, mēs esam vienīgie sausās tīrīšanas pakalpojuma sniedzēji Latvijā, kas izmanto produktu ar nosaukumu GreenEarth®, nodrošinot augstākās klases tīrīšanas rezultātus, tajā pašā laikā 100% nekaitīgi videi.

Lielākā daļa pārējo tīrīšanas uzņēmumu izmanto perhloretilēnu, petroķīmisku produktu uz ķīmiska šķīduma bāzes, kas ir potenciāli kaitīgs videi un var arī izraisīt krāsu balēšanu, vizuļu un tērpa rotājumu izkušanu un izmainīt jūsu apģērba formu.

Pie mums, Green Clean Plus, apģērbi tiks tīrīti uz vietas ar sauso tīrīšanu un vairumā gadījumu būs pieejami atpakaļ 24 stundu laikā. Speciālie apģērbi ar smalkām detaļām var tikt nosūtīti uz mūsu Specializēto apģērbu tīrīšanas centru, kur apkalpošanas laiks var būt atšķirīgs.

20150416080815-14840.jpg

Lietišķais apģērbs

Profesionāla sausā tīrīšana var jums palīdzēt pēc iespējas ilgāk valkāt jūsu „biznesa garderobi”, vienlaikus nodrošinot, ka apģērbs paliek atbilstošā izskatā. Green Clean Plus piedāvā atšķirīgu sausās tīrīšanas metodi – GreenEarth®; tā ir 100% nekaitīga, un ir pierādīts, ka tā palīdz pasargāt apģērbu no izdilšanas, saraušanās un krāsu izbalēšanas. Tādējādi tā ļauj apģērbam ilgāk izskatīties jaunākam un tīram pēc tīrīšanas.

Green Clean Plus filiāles piedāvā profesionālus sausās tīrīšanas pakalpojumus jūsu formālajam apģērbam, ieskaitot uzvalkus, kleitas, žaketes, bikses un kaklasaites. Turklāt, mūsu kreklu gludināšanas pakalpojuma sniedzēji padarīs jūsu kreklus stingrus un bez burzījumiem.

Riski, mazgājot apģērbu mājās, saistās ar tā saraušanos, krāsu izbalēšanu un formas zaudēšanu, tāpēc ļaujiet ekspertiem parūpēties par savu apģērbu un, esiet droši, jūsu lietišķais apģērbs saņems tam paredzēto apkopi.

Vilnas apģērbs un adījumi

Vai jebkad esat prātojuši, kas būtu labākais veids, kā parūpēties par saviem vilnas apģērbiem? Dabīgās šķiedras ir grūti tīrīt mājas apstākļos, tādēļ mūsu komanda Green Clean Plus ir gatava sniegt jums labāko rezultātu. Mēs varam parūpēties par visa veida vilnas apģērbu un adījumiem, ieskaitot kašmiru, aitas vilnu, merino, angoru un mohēru.

Mēs iztīrīsim apģērbu, ņemot vērā norādījumus uz tā tīrīšanas birkas, ieskaitot mazgāšanu ar rokām un žāvēšanu uz pamatnes, saudzīgo automatizēto mazgāšanu vai GreenEarth® sauso tīrīšanu. Mūsu prasmīgā un pieredzējusī komanda izmantos savas profesionālās zināšanas, lai pārliecinātos, ka jūsu vilnas apģērbs tiek atgriezts mīksts, neizbalējis un svaigs.

Mēs rūpējamies arī par daudziem interjera priekšmetiem, kam ir augsts vilnas sastāvs, ieskaitot pārklājus un paklājiņus.

20150416080827-34187.jpg

Mēteļu tīrīšana

Vai tas būtu jūsu nemainīgās vērtības trencis vai siltas vilnas jakas ziemai, Green Clean Plus ļaus jūsu mēteļiem izskatīties kā jauniem gadu no gada, sezonu pēc sezonas.

Mūsu filiāļu komandas izvērtēs jūsu apģērba gabalu un noteiks atbilstošo apkopes programmu, lai sasniegtu labāko iespējamo rezultātu, ņemot vērā materiālu, tīrības pakāpi un norādījumus tīrīšanai uz apģērba birkas.

Visi apģērba gabali, kam nepieciešama sausā tīrīšana, tiks tīrīti, izmantojot GreenEarth®, videi draudzīgs, nekaitīgs sausās tīrīšanas līdzeklis, kas ir saudzīgāks pret apģērba materiālu. Ir pierādīts, ka GreenEarth® tīra tikpat labi kā nesaudzīgākie ķīmiskie šķīdumi, taču pasargā pret izdilšanu, saraušanos un krāsu izbalēšanu. Green Clean Plus filiāļu tīrīšana notiek uz vietas, tādējādi jūs varat saņemt savu auduma vai vilnas mēteli tīru un svaigu jau 24 stundu laikā.

Pateicoties telpām, aprīkojumam un apģērbu kopšanas speciālistiem, kas strādā mūsu Specializētajā apģērbu tīrīšanas centrā, Green Clean Plus var iztīrīt un atjaunot arī virsdrēbes, kas šūtas no specifiskākiem materiāliem, ieskaitot ādu, zamšu, aitādu, dūnu jakas, kažokus, slēpošanas apģērbu.

20150416080840-26075.jpg

Lietišķais apģērbs

Tuvojas īpašs notikums? Vai tas ir iecienītākais apģērbs kāzām, smokings korporatīvajai ballītei vai žilbinoša kleita nepārspējamam izklaidējošam vakaram, Green Clean Plus eksperti var palīdzēt jums izskatīties nevainojami.

Green Clean Plus sausā tīrīšana ir atšķirīga, mēs esam vienīgais sausās tīrīšanas uzņēmums Latvijā, kas nesaudzīgāko ķīmisko produktu vietā izmanto GreenEarth®. GreenEarth® nav toksisks, ļauj krāsām palikt tikpat spilgtām kā iepriekš. Tā kā GreenEarth® ir maigāks sausās tīrīšanas līdzeklis, tas ir ideālākais līdzeklis lietišķajam vai svētku apģērbam, ieskaitot arī trauslus audumus, vizuļus un rotājumus.

Lielākā daļa apģērbu tiek tīrīti ar  sausās tīrīšanu tehnoloģiju uz vietas filiālē un tos iespējams saņemt atpakaļ 24 stundu laikā.

20150416091250-20858.jpg

IZDRUKĀ ATLAIŽU KUPONU ŠEIT->>>>

20150416090726-38074.jpg

20150416091226-12405.jpg