Laimē sievišķīgu dāvanu savam skaistumam!

Laimē sievišķīgu dāvanu savam skaistumam!

28. Feb 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums, sievietēm, ikdienā ir tik daudz lomu un pienākumu, bet vai starp tiem visiem neaizmirstam sevi arī nedaudz palutināt? Mēs esam to pelnījušas!

Tāpēc, pat ja ikdienā neatliek atlicināt tik daudz laika sev, kā to vēlētos, vismaz 8.martu rezervē sev un pavadi to bez steigas un daudzajiem pienākumiem. 

Mēs, Māmiņu Klubs, sadarbībā ar izstādi Expo Beauty Meetup 2020, kas jau 7. un 8. martā norisināsies iepirkšanās un izklaides centrā AKROPOLE, aicinām Tevi piedalīties konkursā un laimēt balvu savam skaistumam.

Lai piedalītos konkursā:

  • nāc uz Māmiņu Kluba Facebook lapu;
  • komentāros pie konkursa ieraksta atzīmē, kā Tu sevi palutinātu, ja Tev būtu iespēja vienu dienu veltīt tikai sev;
  • seko Māmiņu Kluba Facebook lapai un atzīmē, ka Tu esi ieinteresēta apmeklēt EXPO Beauty Meetup 2020.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

EXPO BEAUTY MEETUP 2020 – tas ir īsts skaistuma vilnis Starptautiskās sieviešu dienas priekšvakarā un iespēja apmeklētājiem sagādāt sev daudz patīkamu dāvanu!

Izstādes formāts un skaistuma industrijas virzienu daudzveidība ļaus nepiespiestā gaisotnē iepazīties ar dažādām skaistumkopšanas preču kategorijām un pakalpojumiem: plaša patēriņa, profesionālo un nišas kosmētiku, dabīgiem un holistiskiem produktiem ar bio un eko sertifikātiem, unikāliem tehnoloģiskiem risinājumiem un procedūrām.

Apmeklētājiem būs iespēja ne tikai tikties ar profesionāļiem un redzēt viņus darbā, uzzināt par jaunākajām tendencēm skaistuma jomā un kosmetoloģijā, bet arī iepirkties par akcijas cenām, kā arī izmēģināt dažādus skaistuma rituālus tieši izstādes laikā.

Šoreiz EXPO BEAUTY MEETUP notiks modernākajā iepirkšanās un izklaides centrā AKROPOLE, kas apmeklētājiem piedāvā ne tikai plašu preču klāstu pirkumiem, bet arī aizraujošas atpūtas un izklaides iespējas visai ģimenei!



Norises vieta: T/C «AKROPOLE », Maskavas ielā 257, Rīga
Pasākuma darba laiks: 10:00 – 22:00
Bezmaksas ieeja, bezmaksas stāvvieta

Izstādē EXPO BEAUTY MEETUP 2020 jūs gaida iepazīšanās ar vēl vienu interesantu Itālijas matu kosmētikas zīmolu Helen Seward. Zīmols piedāvā produktus, kuros apvienotas bioinženierijas tehnoloģijas un efektīvi dabiskie komponenti! Uzņēmums lielu uzmanību pievērš rūpēm par vidi un izmanto izejvielas, kas audzētas ekoloģiski tīras vides apstākļos. Turklāt kriogēnās tehnoloģijas (–270 °С) ļauj saglabāt bioloģiski aktīvo sastāvdaļu vērtīgās īpašības. Izstādes laikā maskām, šampūniem, krāsām un Helen Seward procedūrām būs patīkamas atlaides – no 20% līdz 70%! Nepalaidiet garām iespēju!

KONKURSA BALVA

HYDRA mitrinošais šampūns 300ml 

HYDRA līnija - Intensīvas mitrināšanas un krāsas aizsardzības programma ar augu ekstraktiem + ACE kompleksu (naturāls proteīnu un vitamīnu komplekss).

5/S Hydrating shampoo – Intensīvs mitrinošs šampūns krāsotiem un apstrādātiem matiem ar augu ekstraktiem un ACE kompleksu. Bagātīgi mitrinoša kosmētiskā formula piedāvā maigu un pilnīgi attīrošu iedarbību krāsotiem matiem, pilnībā saglabājot esošo matu krāsu un to nebojājot. Tas uzlabo mata gludumu un veidošanu, atjauno matu spīdumu un mīkstumu.

UN

HYDRA mitrinošais kondicionieris 300ml 

5/C Hydrating conditioner – intensīvi mitrinošs kondicionieris krāsotiem un apstrādātiem matiem ar augu ekstraktiem un vitamīnu E. 

Intensīvi mitrinoša matu atveseļošanas iedarbība, kas aktīvi pasargā mata dabīgo krāsu un/vai arī krāsotā mata krāsu, palielinot matu izturību pret ārējiem nelabvēlīgajiem apstākļiem, paralēli saglabā arī pret novecošanas iedarbību. 

Konkursa uzvarētāju izlozēsim un paziņosim  6.martā.