KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 4.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 4.decembrim!

04. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau kopš bērnības gatavošanās Ziemassvētkiem man asociējas ar vēstules rakstīšanu Ziemassvētku vecītim. Tad bija mirklis, kad varēju droši izsapņot savu sapni par lielākajām lellēm ar greznākajām kleitām, smalkākajiem zīmuļiem un... cerēt un ticēt, ka tikšu pie kārotā. Vēl aizvien atceros, ka vecīša palīgi rūķi vienmēr manis rakstīto vēstuli aiznesa tik nemanāmi, ka vēl aizvien tikai spēju apbrīnot savas mammas izveicību.

4.decembra uzdevums

Uzrakstiet vēstuli Ziemassvētku vecītim! Pat ja teiksi, ka Tev jau viss ir, un vēlies tikai mieru virs zemes un labo prātu cilvēkiem, tik un tā piesēdies pie baltas lapas un dod vaļu savām sajūtām un fantāzijai, jo esmu pārliecināta, ka noteikti arī Tev iekšā tomēr mīt kādas nepiepildītas alkas. Pēc jaunas kleitas, košas lūpu krāsas vai arī foršas grāmatas.

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, KO ŠOGAD NO ZIEMASSVĒTKU VECĪŠA DĀVANĀ CER SAGAIDĪT TAVI BĒRNI UN ARĪ TU PATI!

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Pirmās balvas ieguvēju paziņosim jau 7.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

Madaras mamma Madaras mamma 04. Dec 2018, 17:39

Mūsu Madariņai šie būs pirmie Ziemassvētki. Madariņai būs vien 8 mēneši, tāpēc dāvanām lielas nozīmes vēl nebūs. Protams, ka viņas gribas. Tāpēc Madariņa priecāsies par kādu attīstošu un muzikālu rotaļlietu, jaunu kleitu. Bet mums vecākiem...neko vairāk par meitiņas veselību nevajag!

Mamm.mamm Mamm.mamm 04. Dec 2018, 15:27

Divgadnieks noteikti gribētu vel auto, traktorus, autobusus un citus braucamrīkus.
Mazulis droši vien klusumu, mieru un mammu.
Pati sev gribētu kādu dienu tikai ar vecāko bērnu. Divatā pavadīt laiku. Ar mazo ņemos katru dienu. Abu kopā sabiedrību arī baudu katru dienu. Bet gribētos atkal tikai ar vecāko uz vairākām stundām. Zinu, ka tas nav iespējams. Bet gribēt var. 😀

filologe filologe 04. Dec 2018, 13:58

Meitiņa vēl vēstules Ziemassvētku vecītim neraksta, bet viņai ļoti šobrīd patīk un interesē dažāda veida attīstošās mantiņas, kur kaut kas jābūvē, jāliek, jāšķiro, tāpēc Ziemassvētku vecīša sarakstā iekļaujam jauku attīstošo rotaļlietu meitiņai. Pati sev es palūgtu, lai visi ir veseli, īpaši meitiņa un punča bēbīte, jo visas mantiskās lietas varam nopirkt paši. Vēl es palūgtu Ziemassvētku vecītim, lai visiem bērniņiem ir mājas un mīloši vecāki, lai mazajām sirsniņām nav skumji šajos svētkos un seju rotā brīnuma smaids.

Iveria Iveria 04. Dec 2018, 11:55

Vienīgais, ko šobrīd varētu lūgt ir laba veselība ģimenei un draugiem, jo, ja būs veselība, tad būs arī viss pārējais - gan mantiskās, gan garīgās vēlēšanās.
Līdz šim mūsu bēbītis arī ir parādījis savu stipro imunitāti, tāpēc vēlētos, lai tas tā arī paliek. Nekas tik ļoti nespēj iedragāt cilvēku kā slikta veselības diagnoze.
Nākošgad gan droši vien jau saņemsim kādas konkrētākas vēlēšanās no bērna, tad arī kopīgi rakstīsim vēstuli Ziemassvētku vecītim!

lauvinja lauvinja 04. Dec 2018, 11:23

Mīļo Ziemassvētku vecīti,
Lūdzu uzdāvini ikvienam mazliet vairāk veselā saprāta, lai ļaudis spēj būt labestīgāki, ne tik mantrausīgi un varas kāri.
Lūdzu uzdāvini cilvēkiem patriotismu – tādu patiesu un no sirds, tā lai mēs ikviens sajūtam, ka esam daļa no šīs tautas un šīs valsts un dod mums sapratni, ka valsti veido ikviens no mums – ikvienam sava roka jāpieliek, lai darbs uz priekšu tiek.
Lūdzu uzdāvini veselību, lai mums ir iespēja vēl ilgi būt viens otram un baudīt kopābūšanas prieku vēl šajā dzīvē – ikdienu, ik stundu, ik mirkli.
Lūdzu uzdāvini prieku – pareizāk sakot, spēju just prieku ikdienā un mazās lietās un notikumos.
Lūdzu uzdāvini iespēju ceļot, jo ceļojot iepazīstam citas vietas, citus cilvēkus un citas kultūras, tās mums kļūst saprotamākas un mēs gūstam baudu un prieku atpūšoties no ikdienas rutīnas.
Lūdzu uzdāvini mieru mūsu sirdīm, jo skrejošajā ikdienā mēs izdegam kā sveces vējā.

nosiguldas nosiguldas 04. Dec 2018, 08:23

Ziemassvētku vecītim vēstules jau uzrakstītas. Starp citām lietām mans lielais Gustavs kautrīgi palūdza mīļu zaķīti. Bet pati es patiesi gaidu brīnumu, man ļoti gribētos pamosties ziemassvētku rītā un pīrāgus cept izremontētā virtuvē.....