KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 1.decembrim!

KONKURSS: Sagaidi 2019.gadu kopā ar Māmiņu Klubu. Ideja 1.decembrim!

01. Dec 2018, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Man šķiet, ka vēl pavisam nesen bija 2017.gada 31.decembris, kad es apņēmīgi uz lapas rakstīju, ko noteikti šogad paveikšu. Kaut kas no tā visa ir realizēts, kaut kas aizstāts ar augstākiem mērķiem, bet ir lietas, kuras vēl var pagūt paveikt.

Viena no tādām bija mana apņemšanās šogad laikus sagādāt saviem mīļajiem Ziemassvētku dāvanas. Kaut kas vecīša dāvanu maisā ir jau ielikts, bet vēl dažas lietas jāiespēj iegādāt.

1.decembra uzdevums

Ja vēl neesi paguvusi to izdarīt, sastādi dāvanu sarakstu saviem mīļajiem, kā arī atzīmē, kur visizdevīgāk izvēlētās dāvanas būs iegādāties, lai jau tuvākajā laikā to varētu paveikt. Ja Tavs dāvanu maiss jau ir piepildīts, padalies ar idejām, ko tajā šogad esi ielikusi. Varbūt kāda cita mamma no Tevis iedvesmosies!

TEPAT KOMENTĀROS PASTĀSTI, KĀDAS DĀVANAS ŠOGAD LIKSI DĀVANU MAISĀ!

Laika atskaite līdz 2019.gadam ir sākusies - līdz Jaunajam gadam atlicis vairs tikai mēnesis. Bet, kamēr vēl gads nav galā un Tev ir iespēja pagūt realizēt savas šī gada apņemšanās, aicinām Tevi ik dienu ieskatīties Māmiņu Kluba portālā vai arī Facebook lapā, lai smeltos idejas, kā padarīt Jaunā gada gaidīšanas laiku vēl īpašāku.

Un kas gan būtu ziema, decembris un svētki bez saldumiem, ne? Tāpēc aicinām ik dienu tepat komentāros vai arī Facebook pievienot komentārus vai arī bildes, kas parāda, kā Tu gatavojies Jaunajam gadam!

GAIDĪSIM JAUNO GADU KOPĀ!

Ik piektdienu  līdz pat gada beigām starp aktīvākajiem dalībniekiem izlozēsim vienu laimīgo, kam dāvināsim

komplektu ar gardo RED šokolādi!

Pirmās balvas ieguvēju paziņosim jau 7.decembrī!

Uztraucies, ka šokolāde nozīmē liekas kalorijas? Mieru, tikai mieru! Ar RED bauda vairs nerada vainas sajūtu, jo RED ir pirmā pasaulē šokolāde ar tik zemu kaloriju saturu. Tā ir unikāla, tapusi tepat Jelgavā un izpelnījusies atzinību ne tikai Latvijā, bet arī aiz mūsu valsts robežām.

RED šokolāde, kas radīta kā Francijas un Šveices labāko šokolatjē meistaru kopdarbs, ir ne tikai ar samazinātu kaloriju daudzumu, bet arī bez pievienota cukura. Tajā pašā laikā tā saglabā šokolādes lieliskās garšas īpašības! Šokolādes sastāvā ir tikai dabīgi saldinātāji, rūpīgi izvēlēts kakao un kakao sviests no Kotdivuāras, un augstākās kvalitātes piens no Vācijas. Unikālas un īpaši pielāgotas tehnoloģijas, kā arī mūsu speciālistu meistarība, ļauj RED šokolādei sasniegt ideālas garšas virsotnes. RED - neparasti garšīga šokolāde, kas maigi kūst mutē.

www.chocolette.com

nosiguldas nosiguldas 03. Dec 2018, 15:28

Es dāvanu sarakstu sastādu jau oktobrī un tad sāku meklēt katram kaut ko īpašu. Šī gada atradums ir Skrīveru saldumu ķirši šokolādē. Katrīne kā katru gadu gatavos dāvanas māsai un tantei pati- tie būs sāls svečturīši.

Runner Runner 03. Dec 2018, 15:25

Tāpat kā citus gadus, arī šogad būs handmade dāvanas visai ģimenei. šoreiz gan pasūtīsim, bet visiem vienādas. Mācos bērnam gādāt par vidi esam nolēmuši visiem ģimenē pasūtīt individuālus auduma iepirkumu maisiņus, ko piepildīsim ar dažādiem kārumiem.

lauvinja lauvinja 01. Dec 2018, 20:24

Vecvecākiem kā jau neskaitāmus gadus dāvināsim kalendārus ar mūsu pašu bildētām bildēm un iezīmētiem svinamiem datumiem. Mazākajiem būs lego duplo, lielākiem bērniem dāvanu kartes izklaidēm, bet meitai kāda kaudzīte ar kārotām grāmatām.

Mamm.mamm Mamm.mamm 01. Dec 2018, 13:52

Dāvanas jau ir pilni divi čemodāni un vel kaste līdz pusei. Centīšos, bet varbūt kaut ko piemirsīšu:
Vīram vajagot cepuri. Tad nu ir cepures un šalles komplektiņš no merino vilnas. Pasūtīju H&M internetveikalā. Ļoti patīk viņu "premium" preces. 😀
Bērniem (pašu un radu) dāvanas ir visvairāk: dažādi PlayDoh komplekti, dažādas grāmatas, puzles, Lego, peldēšanas komplektiņš (brilles, čības), dažādi auto un traktori puišiem, koka rotaļlietas virtuves spēlēm. To pirku Rimi vai Maxima ar lielajām atlaidēm, muki.lv, 220.lv, citos uzticamos Latvijas internetveikalos. Vēl dažas drēbītes (arī no H&M internetveikala) dāmītei. Mazākajam un vecākiem jaunas bērnu uzraudzības rācijas.
Citiem pieaugušajiem abonaments žurnālam (oktobra sākumā katru gadu ir vislētākās cenas), dažādi gardumi. Vēl pasūtīts ir putekļu sūcējs.
Protams, vel dāvanu kartes uz teātri, kino un dažādi citi gardumi. Tos gan vel pirksim.
Un vel, divgadniekam žurnāla "Ķipars" abonaments. 😀
Vel neesam izlēmuši - dzīvnieciņus apdāvināt, vai nē. To vel domāsim. 😀

filologe filologe 01. Dec 2018, 13:27

Tieši šodien iegādājāmies bērniem dāvaniņas Rimi bērnu iepirkšanās rīta ietvaros. Sanāca patiešām izdevīgi - nopirkām meitiņai (1,2 gadi) Fisher Price runājošo sunīti, brālēniem spēļu mašīnīti (2 gadi) un Fisher Price telefonu (5 mēneši), māsīcām spēļu koferīti (2,5 gadi), grabuli (4 mēneši) un bērnu tetovējumu komplektiņu (9 gadi). Žēl, ka nav iespējams pievienot fotogrāfiju.
Vecākiem un māsai ar draugu kā katru gadu dāvināsim Līvu akvaparka biļetes. Mums ir ģimenes tradīcija katru gadu 1.janvārī visiem kopā atpūsties Līvu akvaparkā. Izmantojām iespēju iegādāties īpašās Ziemassvētku biļetes par 19 euro, kura ļauj dzīvoties visu dienu pa akvaparku.
Krustmeitiņai, kurai jau ir 19 gadi dāvināsim kaut ko no kosmētikas produktiem, jo viņai šobrīd patīk pucēšanās un krāsošanās.
Vecvecākiem dāvināsim kādus gardus nasķus, kurus sarūpēsim neilgi pirms pašiem Ziemassvētkiem.
Attālākiem radiem un draugiem sarūpēsim nelielas un simboliskas dāvaniņas, visdrīzāk kādas garšīgas lietas. Īsti neatbalstu pārmērīgo pieaugušo apdāvināšanu.
Protams, neaizmirsīsim arī par pašiem mazākajiem draugiem, kaķītis saņems kādu spēļmantiņu, bet suns lielo graužamo kaulu.

Iveria Iveria 01. Dec 2018, 12:04

Šogad jau laicīgi esmu sarūpējusi nelielu dāvaniņu katram ģimenē, jo mājās ir mazs bēbītis un pirmssvētku drūzmā negribēšu stāvēt veikalos. Patiesībā, lai sagādātu šīs dāvanas nebija pat jāiziet no mājas, jo visu nopirku internetā - tā sauktajā Black Friday par ļoti izdevīgām cenām nopirku dažādas dāvaniņas no The Body shop, Stenders Cosmetics un vēl pāris skaistumlietiņas. Tā kā šajos veikalos iepērkos regulāri, tad visiem produktiem zinu parastās cenas un Melnās piektidenas piedāvājumi bija tiešām izdevīgi.
Man ļoti patīk, ja man dāvina dažādus skaistumkopšanas lietas un nekad nav par daudz dušas želeju vai ķermeņa krēmu, tāpēc domāju, ka šīs ģimenes dāmām būs nelielas, bet noderīgas dāvaniņas. Vīram tiks jauns gada plānotājs. Atliek tikai skaisti iesaiņot! 😀