KONKURSS: Laimē Smalkā mušļa komplektu!

KONKURSS: Laimē Smalkā mušļa komplektu!

04. Jan 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gada nogale ir tas laiks, kad galdi vai lūzt no labumiem. Un ko darām mēs? Protams, ka mielojamies uz nebēdu, bieži vien aizmirstot par to, ka mūsu pašsajūta pēc tam diez vai teiks par to paldies.

Protams, ka vispareizākais būtu noturēt sevi grožos un nepārēsties, bet varbūt Tev ir vēl kādi citi knifiņi, kā uzlabot savu pašsajūtu pēc sātīgām svētku maltītēm? Varbūt rīko atslodzes dienas? Varbūt dodies ļooooti garās pastaigās vai nodarbojies ar sportu divtik aktīvāk? Pastāsti to mums un laimē!

Lai piedalītos konkursā, tepat komentāros pastāsti, kā Tu rūpējies par savu labsajūtu svētku un pēcsvētku laikā?

Starp visiem komentāriem Māmiņu Kluba portālā un Facebook izlozēsim vienu laimīgo, kurš tiks pie foršas balvas, lai 2019.gads sāktos veselīgi.

BALVA

Smalkā mušļa komplekts

Kas ir Smalkais muslis? 

Tas ir veselīgs, šķiedrvielām bagāts gardums bez papildus pievienota cukura. Saldumu tam piešķir žāvētie augļi un ogas, kas kopā ar pilngraudu auzu pārslām tiek samaltas noteiktās proporcijās un konsistencē, lai to varētu lietot uzreiz.

Musli aplej ar aukstu vai siltu pienu, kefīru, paniņām, bezpiedevu vai grieķu jogurtu, lieto kā piedevu smūtijos, pankūku un kūku mīklās, desertos. To ēd ne tikai brokastīs, bet ideāls arī pusdienām ofisā vai vakarā pie televizora, aizstājot neveselīgos našķus.

Muslim nav nepieciešams pievienot papildus cukuru vai citus saldinātājus un tas īpaši garšo bērniem, piemērots vegāniem, svaigēdājiem, sportistiem, vai tiem, kuri uztraucas par savu figūru.

Smalkais muslis @Facebook

Konkursa uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 7.janvārī.

manderina manderina 07. Jan 2019, 12:55

Tā kā nesen ir piedzimis otrais bērniņš, tad labsajūta ir īpaši svarīga. Svētku laikā man labsajūtu padarīja labāku ziemassvētku mūzika un mīļie apkārt. Tagad pēc svētkiem, tās ir pastaigas svaigā gaisā, pārdomas par iepriekšējo gadu un mērķi par jauno gadu. Sveces vakarpusē, kas dod to romantisko un vienkāršo noskaņu. Ūdens dzeršana un kāds kārums. Un protams, ka visi četri skatāmies kādu multfilmu. tas man uzlabo un padara labāku labsajūtu 😀

Anettte_G Anettte_G 04. Jan 2019, 16:21

Svētkos tika ar ēšanu pāršauts pār strīpu, bet Salavecītim tika uzrakstīta vēstule ar praktiskām dāvanām, lai uzreiz pēc svētkiem varētu atsākt vingrot. Katru vakaru mājas apstākļos pildu dažādus vingrojumus, pasēžu uz adatu paklājiņa un, protams, dzeru daudz ūdeni. Salavecim pasūtīju dizaina ūdens pudeli, kas ikdienā darbā stāv uz galda lielākai motivācijai dzert ūdeni vairāk.

danjux danjux 29. Dec 2018, 14:00

Mana galvenā atslēga uz labu pašsajūtu svētku un pēcsvētku laikā ir ieturēt mērenību ēšanas ziņā, t.i. nepārēsties un izvairīties no smaga ēdiena. Protams, dzert daudz ūdens un izkustēties svaigā gaisā.

Melānija Melānija 28. Dec 2018, 19:24

Garas un mierīgas pastaigas svaigā gaisā. Mazas, bet daudz ēdienreizes un salds miedziņš.

Madaras mamma Madaras mamma 28. Dec 2018, 18:11

Dzeru daudz ūdens, dodos garās pastaigās ar meitiņu un...vienkārši svētkos nepārēdos.

Hopeful_soul Hopeful_soul 28. Dec 2018, 13:46

Gremošanas veicināšanai dzeru 3l ūdens dienā, lietoju zivju un linsēklu eļļu. Iedvesmojoties no Māmiņu kluba, plānoju iegādāties mēneša abonementu Qlab. Brokastīs ēdu auzu klijas ar paniņām un whey proteīna izolātu liesās muskuļu masas audzēšanai!

filologe filologe 28. Dec 2018, 12:23

Dodos pastaigā ar meitiņu, dzeru daudz ūdens, kā arī ēdu vieglus ēdienus - jogurtus, musli, augļus, dārzeņus.