Kļūsti par Māmiņu Kluba blogeri un tiec pie balvām un citiem labumiem!

Kļūsti par Māmiņu Kluba blogeri un tiec pie balvām un citiem labumiem!

17. Oct 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs ir kā liela ģimene, kura nebūtu iedomājama bez jums, kuras ikdienā ir kopā ar mums, gan sekojot līdzi mums sociālajos tīklos, gan apmeklējot vecāku skolas kursus, lasot rakstus portālā, ik svētdienu skatoties Māmiņu Kluba TV raidījumu vai arī piedaloties mūsu organizētajos pasākumos.

Māmiņu Kluba mērķis ir atbalstīt, iedvesmot, izglītot un būt blakus jums svarīgos dzīves notikumos, kā arī būt kā tiltam starp mammām, tētiem un ģimenēm, apkopojot dažādas pieredzes un raisot diskusijas.

Šī iemesla dēļ mēs aicinām mammas un arī tētus kļūt par Māmiņu Kluba blogeriem, lai dalītos ar savu pieredzi par bērniņa plānošanu, gaidību laiku, dzemdībām, mazuļa attīstību, dārziņa un skolas gaitām.

Tev noteikti ir savs viedoklis, Tu vēlies sniegt savu skatījumu par lietām un notikumiem, tāpēc pievienojies Māmiņu Kluba blogeru pulkam!

Māmiņu Kluba pastāvīgos un aktīvos blogerus sagaida priekšrocības – pirmajiem ekskluzīvi uzzināt par iespējām testēt dažādus produktus, uzzināt par Māmiņu Kluba organizētajiem pasākumiem, kā arī ik mēnesi mūsu aktīvākās blogeres sagaida dāvanas!

Kā kļūt par blogeri?

  1. Pieslēdzies Māmiņu Klubam;
  2.  klikšķini uz podziņas "Iesūti Rakstu";
  3. izvēlies savam rakstam atbilstošo kategoriju un atslēgvārdus;
  4. priecāsimies, ja pievienosi arī bloga galveno attēlu;
  5. un... raksti! 
  6. Kad raksts gatavs, spied uz "Saglabāt Rakstu"

Un tas arī viss! Jau pēc īsa brīža Tavs stāsts būs redzams Māmiņu Kluba portālā! 

Mēneša aktīvākajām blogerēm dāvināsim superīgas balvas

Dāvanu karti 65 eiro vērtībā no Sigulda Adventure

www.siguldaadventures.com

***

dāvanu karti Adventures’ zonas apmeklējumam t/c Alfa

Adventure's zone - piedzīvojumi, kas aizrauj un attīsta

Atrakciju parks aktīviem bērniem un progresīviem vecākiem.

https://adventures.zone/

BET TAS VĒL NAV VISS!

Māmiņu Kluba dāvanu grozā atrodamas arī citas dāvanas, ar kurām līdz pat gada beigām iepriecināsim mūsu aktīvākās blogeres.

Mēs priecāsimies Tevi redzēt mūsu blogeru rindās, tāpēc kļūsti par vienu no mums!

 

 

mamma88 mamma88 17. Oct 2020, 10:17

Kur ir palikuši raksti, kurus agrāk māmiņas rakstīja? Vai nu tie ir ļoti maz un mk ir zaudējis kaut kādā mērā aktualitāti vai arī tas viss ir aprakts zem reklāmām par hendlingu vai dažiem pašu mk rakstiem, kas šeit periodiski uzpeld? Varbūt ir kaut kāda sadaļa, kuru es šeit neesmu pamanījusi, un tur tad attiecīgi būtu tā māmiņu komunikācija/blogi savietoti? Formāts jau pāris gadus šķiet vairs nav tas.