Kādas krāsas, raksti un audumi ir modē šajā pavasarī?

09. Apr 2013, 12:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zini, kādas krāsas apģērbos šogad ir modē? Un kādi audumu raksti? Ak jā, un izšķirošā loma taču aksesuāriem! Nebēdā, visu tūliņ sapratīsi! Talkā nāk stiliste Dace Grīnberga.

Kādas krāsas apģērbu izvēlēties?

Spilgtas krāsas žaketes ar zelta krāsas pogām kopā skaisti izskatīsies ar spilgtām rotām, kurās ir mākslīgie dārgakmeņi, briljanti.

Tumši zili legingi, sarkana žakete, sarkanas baletkurpes – būs ļoti skaisti.

Šajā pavasarī ļoti aktuāla veikalos ir arī zilā krāsa! Kleitas ar volānu gurnu zonā, padara siluetu slaidāku. To mainīt var gan kleitas kombinējot ar žaketēm, gan ar zeķbiksēm, gan legingiem. 

Svītras vai ziedu motīvu?

Modē šogad ir ziedu motīvi. Tāpat arī strīpaini audumi – gan šallēs, gan kleitās. Kombinēt var gan šaurākas, gan platākas strīpas.

Strīpu padarīšana par apaļāku ir mīts, izņemot, ja runājam par ļoti pieguļošu trikotāžu. Taisnā piegriezumā, kurā neiezīmējas vidukļa līnija, var izvēlēties gan vertiklāli strīpotu apģērbu, gan horizontāli – ar biksēm, ar džinsiem utt.

Aktuāli ir arī dažādi mežģīņu raksti: gan zaļas, gan sarkanas kleitas, gan bēšas. Bet bēši toņi vislabāk izskatās uz nosauļotas ādas, tas jāņem vērā

Aksesuāriem ir izšķiroša nozīme!

Aksesuāri ir tas, ar ko var izmainīt jebkuru tērpu.

Klasiskas bumbu krelles, rotas ap kaklu – sevišķi pēc 40 ļoti labi der jebkurai sievietei, kas domā par to, kā izskatās viņas kakla āda.

Ar žaketes piedurknēm arī var variēt gluži kā ar aksesuāru – atlokam piedurknes, ja velkam džinsus, blūzi un žaketi, pievienojam – rokassprādzi un skaists iznākums garantēts! Bet te jāpievērš uzmanība tam, ka apaļīgām sievietēm nevajadzētu aizrauties ar piedurkņu atlocīšanu, jo tiks atklāts tieši tas, ko vēlamies maskēt – roku apaļīgums.

Audumi šim pavasarim, vasarai

Vasarai aktuālas ir lina blūzes ar iestrādātu rotu līniju. Tās dod jau tādu svinīgāku noskaņojumu.

Pēc auduma izvēles mūsdienās visi pārejam vairāk uz dabīgiem materiāliem, sevišķi karstā laikā, kad ar sintētiku ir daudz grūtāk.

Māmiņu Klubs

Dace Grīnberga

Māmiņu Klubā tagad vari apgūt arī make-up un matu veidošanas pamatus, kas noderēs ikvienai sevi mīlošai sievietei! PIECU nodarbību kurss, kuru vadīs grimētāja un stiliste Dace Grīnberga. Viņa, starp citu, ir arī raidījuma „Māmiņu Klubs“ un Latvijas Televīzijas stiliste. Ne viena vien Latvijas slavenība grimējusies tieši pie Daces.

20130305155519-40138.jpg

PIESAKIES STILISTES DACES GRĪNBERGAS APMEKLĒJUMIEM ŠEIT!

Jolanta Salaka

Ja vēlies uzzināt, kādu make-up izvēlēties, kāds apģērba piegriezums tev piestāv vislabāk, kāds matu griezums tevi padarīs košāku, aicinām pieteikties uz stilistes Jolantas Salakas individuālo stila konsultāciju Māmiņu klubā.

 

"Manuprāt, stilista uzdevums ir panākt, lai cilvēks ne tikai izskatītos lieliski, bet tā arī justos. Lai ar radīto koptēlu tu sevi kā personību varētu izteikt vēl vairāk, lai tēls dzīvotu kopā ar tevi, nevis tev traucētu.
Šo uzdevumu, tad arī cenšos izpildīt!", tā Jolanta.

PIESAKIES STILISTES JOLANTAS SALAKAS INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM ŠEIT!

Kristīne Pridanova

Pavadot vienu stundu ar stilisti, vari uzdot jautājumus un saņemt atbildes par jebkādiem Tevi interesējošiem stila un meikapa jautājumiem.

PIESAKIES STILISTES KRISTĪNES PRIDANOVAS INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM ŠEIT!