Kā notievēt sev neko neliedzot? VIŅA zina atbildi!

23. Feb 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļās, pavasaris vairs nav aiz kalniem! Gribat to sagaidīt ne tikai labā noskaņojumā, bet arī priekā par savu izskatu? Parūpējieties par to savlaicīgi! Nāciet 15.janvārī uz Māmiņu Klubu - mums sāksies 4 lekciju kurss "Kļūsti slaida bez aizliegumiem", kuru vadīs sertificēta ārste - dietoloģe, pārtikas atkarības speciāliste Īrisa Oganesjana.

20130110145348-52565.jpg

- Uzturs ir ļoti aktuāla tēma. Vairums speciālistu dod konkrētus padomus: ēdiet noteiktus produktus, noteiktā kārtībā, noteiktā laikā utt. Bet jūsu aicināt "tievēt bez aizliegumiem". Kā tas ir? Vai tiešām iespējams notievēt neko sev neliedzot? Kur ir noslēpums?

Nekāda noslēpuma nav :)) Mēs vienkārši pakāpeniski iemācāmies ieklausīties savā ķermenī, tā signālos, tā vajadzībās.. Bet, ja ķermenī stūķē pat pašus pareizākos produktus, rezultāts jūs vienalga neapmierinās, jo ķemenis vardarbībai pretosies.

- Kā jums ienāca prātā ideja par šādu lekciju ciklu?

Varētu teikt, ka prakse pierādīja citu metožu neefektivitāti.

- Kas notiek lekciju laikā - to dalībnieki tievē vai..?

Vai.. :)) Viņi tievē, jūtas labi, kļūst skaistāki utt., atkarībā no tā, kas kuram sirdij tuvāks.

- Lekciju kurss "Kļūsti slaida bez aizliegumiem" sastāv no četrām lekcijām, katra no tām ir 2,5h gara. Vai jāapmeklē visas lekcijas, vai arī var pievienoties grupai jebkurā brīdī?

Protams, visa programma ir izstrādāta tā, lai viss notiktu noteiktā secībā. Bet tamdēļ jau ir noteikumi, lai būtu kādi izņēmumi. Pašlaik uz kursiem nāk meitene, kas sāka tos apmeklēt tikai pēdējā (!) nodarbībā, viņas rezultāti bija apbrīnojami jau ap mūsu otro nodarbību. Tā ka, ja jūtat aicinājumu, pievienojieties jebkurā brīdī!

- Daudzi uzskata, ka efektīvāk ir tomēr doties uz individuālu konsultāciju pie uztura speciālista, lai saņemtu personiska rakstura ieteikumus. Vai tā ir?

Un atkal katram te ir sava atbilde. Ja jūs esat gatava atklāti dalīties savos pārdzīvojumos, tad es jums tomēr iesaku grupas nodarbības, kurās jūs sapratīsiet, ka neesat viena, jo ir arī citi cilvēki ar tādiem pašiem jautājumiem, emocijām. Jūs neesat viena. Tas vien jau ir atbalsts. Ja tomēr neesat tam gatava, tad grupas darbs var traucēt un tad jā - labāk ir nākt uz individuālu konsultāciju, viens pret viens.

- Efektīva grupa - cik cilvēku tas ir?

Ne mazāk par 4-5 cilvēkiem. Apmēram 5-12 cilvēku grupa. Tikai tad ir sarežģītāk iekļauties laikā, sanāk pagarinātā nodarbība.

- Ar kādu motivāciju jāpierakstās uz šo kursu, vai ir kaut kāda "pareizā motivācija"?

"Pareiza" motivācija kursu sākumā ir vien patiesa un apzināta vēlme - mainīties. Tālāk ar motivāciju mēs strādājam pirmajā nodarbībā.

- Vai pietiek ar lekcijas noklausīšanos reizi nedēļā? Vai ir jāveic arī kādi mājasdarbi?

Jums rezultātu gribas tikai reizi nedēļā vai katru dienu?:)))

- Uz kādu rezultātu var cerēt, nākot uz visām četrām lekcijām?

Tas ir kā jautājums par garantiju. Pat Dievs to nedod :)) Bet mūsu gadījumā rezultāts ir citādāka attieksme pret ēdiena: visu ar to saistīto momentu apzināšanās, "autopilota" ēšanas funkcijas apturēšana un, dabīgi, ķermeņa izmaiņas sava sapņu izskata virzienā.

Šīs ķermeņa izmaiņas progresēs slaiduma un skaistuma virzienā, kā dividendes, kas nesīs jums visvairāk prieka un rezultāts ar katru nedēļu būs labāks.

Protams, ja vien jūs neizlemsiet atgriezties "autopilota" ēšanas režīmā.

- Kā jums pašai palīdz šīs zināšanas, ar kurām dalāties savās lekcijās?

Tāpat kā citiem - tās palīdz vairāk ieklausīties sevī. Tās man palīdzējušas pašai iziet cauri visiem sadzīves līmeņiem - es dzīvoju tādu dzīvi, kas man patīk kopumā, nevis tādu "kādu vajadzētu dzīvot".

- Vai iesakāt uz lekciju nākt kopā ar draudzenēm, mammām, vai tomēr aicināt ikvienu strādāt ar sevi nepazīstamu cilvēku grupā?

Tas atkarīgs no jūsu attiecībām ar mammu vai draudzeni - ja jūs viņai uzticaties, tad kopā ir labāk, ja nē - tad katra lai tomēr virzās savu ceļu. Ir tādi gadījumi, kad sieviete atved savu draudzeni, kuru pierunājusi, stāstot, cik šai draudzenei tas ir svarīgi, cik viņai tas ir nepieciešams. Tādas draudzenes, nereti atsēdējušas pirmo nodarbību, uz pārējām neatnāk. Tas ir - cilvēkam ir jābūt savai dzirkstelītei, vēlmei, un jūs varat vienkārši piedāvāt pievienoties. Ja draudzenei ir šī vēlme, arī viņai šis rezultāts būs lielisks (ir arī šāda pieredze mums bijusi).

- Ko jūs gribētu pateikt tām sievietēm, kas vēl prāto, vai nākt uz lekciju kursu "Tievē bez aizliegumiem"?

Ja jūs par to prātojat, tātad - nepieciešamība ir, un arī vēlme ir, jo tieši tā ir atvedusi jūs pie šīs informācijas. Tātad - ir vērts nākt un izmēģināt visu uz sevi. Un ne tikai rezultāts ir vajadzīgs, bet arī ceļš, kurš pie tā ved, sagādā prieku.

Laipni lūdzam pie mums, kur slaidu figūru var iegūt ar PRIEKU!

Māmiņu Kubs

KĻŪSTI SLAIDA BEZ AIZLIEGUMIEM

VEIDOJAM JAUNU GRUPU UZ 4 LEKCIJU KURSU

SPIED, UZZINI VAIRĀK UN PIERAKSTIES!

 Ja ir jautājumi, zvaniet - 6735075

Skaties ONLINE TV videosarunas ierakstu, spiežot Play pogu!

Videosarunu vada Kristīne Damškalne

PIESAKIES SEMINĀRU CIKLAM KĻŪSTI SLAIDA BEZ AIZLIEGUMIEM MĀMIŅU KLUBA VECĀKU SKOLĀ!

Tiešraides ierakstu Ipad vai Iphone skaties šeit!