Kā kļūt par lielisku līderi?

Kā kļūt par lielisku līderi?

21. Nov 2013, 00:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Jauki, ja līdera spējas tevī jau iedzimtas no mazotnes un būt vienmēr uzmanības centrā tev nesagādā problēmas. Mēs Sieviešu Klubā piedāvājam palielināt sevī devu līderības.

Seko līdzi informācijas plūsmai. Interesējies par politiku, sabiedriskām norisēm, arī baumām un tam, kas rakstīts dzeltenajā presē. Ne velti pastāv uzskats, ka tas, kurš valda pār informāciju, valda arī pār visu pasauli. Tādēļ lasi grāmatas, ej uz teātri, mācies kaut ko jaunu, apmeklē interesantus kursus. Šo sevī iegūto informāciju varēsi izmantot vienmēr, kad vajadzēs tukši parunāt – vienkārši par kaut ko! Kā tas nereti gadās, atrodoties sabiedriskos pasākumos un tērzējot ar svešiem, nupat iepazītiem cilvēkiem.

Tāpat, lai kļūtu par veiksmīgu līderi, vajadzēs iegūt daudz jaunu draugu. Viņi var piegādāt tev svarīgu informāciju vai arī savest kopā ar vēl citiem cilvēkiem, kas ir visnotaļ svarīgi. Bet nevajag domāt, ka draugus vajag iegūt tikai ar biezāku naudas maku un šikāku nekustamo īpašumu sarakstu. Iepazīsties arī ar nejaušiem uz ielas vai krodziņā satiktiem cilvēkiem. Starp citu – kad tu pēdējo reizi iepazinies ar jauniem draugiem?

Labs līderis skaisti runā ar prot atstāt labu iespaidu par sevi, lai arī kādā diennakts stundā tiktu satikts. Tāpat labs līderis nekad sarunas laikā neradīs iespaidu, ka viņš ir daudz svarīgāks un nozīmīgāks, bet tas otrs – sarunas pretinieks – pēdējā niecība. Vadītāji vienmēr izturas ar cieņas pilnām attiecībām.

Līderis ir pašpārliecināts, sevi ļoti mīlošs un vienmēr iejūtīgs pret visiem. Viņš iekšēju satraukumu nekad nenodod nedz ar savu gaitu, nedz balss tembru, nedz knakstīšanos ar rokām gar matiem vai apģērbu.

Cik lielas līderisma spējas tev piemīt? Vai vēlētos tās sevī attīstīt? Sieviešu Klubs nevar tev piedāvāt sīkāku apmācības līderisma treningā (vismaz pagaidām!), bet pašapziņas vairošanā gan.

Lasi Sieviešu Klubu arī turpmāk un iemīli sevi!

Sieviešu Klubs