JAUNUMS! Izmēģini jaunās Neutral kapsulas!

JAUNUMS! Izmēģini jaunās Neutral kapsulas!

22. May 2014, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Neskatoties uz to, vai esi jaunā māmiņa, vai topošā, vai arī jau kādu laiku audzini bērnus, tad tu noteikti zini, cik svarīgi ir izvēlēties produktus, kuru sastāvs ir neitrāls.

Alerģija ir augoša problēma kā bērnu, tā pieaugušo vidū. Vairāk nekā 25 gadus Neutral saka alerģijai “Paldies, nē” un cītīgi strādā, lai radītu maigus un kvalitatīvus produktus. Tāpēc neviens no mūsu produktiem nesatur smaržas, krāsvielas vai citas nevajadzīgas piedevas. Izvēloties Neutral ražotus produktus, Jūs izvēlaties labu attieksmi pret savu ādu, kā arī samazināt iespēju, ka Jums varētu rasties alerģija un pastiprināts ādas jutīgums. Tādā veidā mēs rūpējamies par jutīgu ādu.
Neutral produkti ir apzīmēti ar zaļā gulbja zīmi, oficiālo Skandināvijas ekoloģisko produktu zīmi, kura nozīmē, ka produkts ir nekaitīgs Jūsu bērnam un dabai.

20140521185813-50409.jpg

Ar ko veļu mazgā tu? Izmēģini JAUNĀS Neutral kapsulas!

Katru dienu apģerbs ir saskarē ar ādu, tāpēc ir ļoti svarīgi, lai apģērbs ir drošs un draudzīgs tai. "Neutral" - tā ir īpaši izgatavota produktu līnija cilvēkiem ar jutīgu ādu, kas satur tikai nepieciešamās sastāvdaļas, lai uzturētu efektīvu mazgāšanu. Šajos līdzekļos nav smaržvielas, optiskie balinātāji un krāsvielas, tāpēc samazina alerģijas risku un ir ļoti maigs, pat jutīga bērna ādai. Turklāt mazgāšanas līdzeklis ir bez fosfātiem, tādējādi videi draudzīgs.

20140519152542-21095.jpg

Izvēloties Neutral ražotus produktus, Jūs izvēlaties labu attieksmi pret savu ādu, kā arī samazināt iespēju, ka Jums varētu rasties alerģija un pastiprināts ādas jutīgums. 

20140519152551-83949.jpg

Neutral produkti ir apzīmēti ar zaļā gulbja zīmi, oficiālo Skandināvijas ekoloģisko produktu zīmi, kura nozīmē, ka produkts ir nekaitīgs Jūsu bērnam un dabai. Neutral produktus iesaka Latvijas astmas un alerģijas biedrība.

Neutral akadēmijā ir apvienojušies alergologi ar mērķi izglītot sabiedrību par alerģiju un kā tos savlaicīgi atpazīt, lai pasargātu no smagākām saslimšanām. Ikviens var uzdot sev interesējošus jautājumus bloga lapā www.neutralakademija.lv un saņemt mūsu ārstu atbildes un rekomendācijas.

Māmiņu Klubs