Jauns skatījums uz ekoloģiskiem tīrīšanas līdzekļiem!

Jauns skatījums uz ekoloģiskiem tīrīšanas līdzekļiem!

14. Dec 2015, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikvienam ir patīkami, ja māja spīd un laistās, tādēļ ne tik sen tīrīšanas līdzekļi tika izraudzīti pēc principa: jo spēcīgāks, jo labāks. Par laimi, mēs aizvien biežāk uzdodam sev jautājumu, kādu iespaidu šie līdzekļi atstāj uz mums pašiem un  mūsu bērniem,   uz apkārtējo vidi un vai nekaitē arī pašai tīrāmajai virsmai?

Tas ir būtiski. Bet vai tamdēļ  būtu gatavi atteikties no žilbinoši baltas veļas un sāktu iepirkties specializētā eko veikaliņā, maksājot par produktiem salīdzinoši augstu cenu?

 Šos jautājumus sev uzdeva arī eko produktu izstrādātāji ASV –  kompānija Sonata Enterprise Inc. Kā rezultātā tika piedāvāts risinājums: jaunākas paaudzes ekoloģiskie dabīgie un probiotiskie tīrīšanas līdzekļi TRI-BIO. Šie ekoloģiskie tīrīšanas līdzekļi ir tik pat efektīvi kā plaši pazīstamie kodīgas ķīmijas tīrīšanas līdzekļi (mūsu moto: EKO- KAS TĪRA), bet ir nekaitīgi cilvēkiem, tai skaitā bērniem un cilvēkiem ar ļoti jūtīgu ādu. Tie ir saudzīgi virsmām un apkārtējai videi. Produktu izgatavošanā tiek izmantotas tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas un jaunākās bioķīmijas tehnoloģijas. Produkti ir koncentrēti un tādēļ ir ļoti ekonomiski lietošanā. Produkti ir izgatavoti no dabīgam augu  un minerālu sastāvdaļām (Dabīgā līnija) un/vai satur  probiotiķus - labvēlīgus dzīvus mikroorganismus, kas padziļināti tīra mikroskopiskā līmenī (Probiotiskie tīrīšanas līdzekļi). Pēc tīrīšanas uz virsmas veidojas neredzama probiotiska aizsargkārtiņa, kas aizkavē kaitīgu mikroorganismu vairošanos un samazina infekcijas risku.

TRI-BIO tīrīšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un smaržvielas, un ir ieteicami bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu vai noslieci uz astmu vai alerģijām. Visiem produktiem ir piešķirts EKO sertifikāts.

Un vēl – produktu cena ir pieejama ikvienam.

Pamēģiniet TRI-BIO vienreiz, un Jūs lietosiet tos vienmēr!

20151211093146-87732.jpg 

Kādēļ izvēlēties Tri-Bio?

  •     Hipoalerģiski. Nesatur smaržvielas un krāsvielas. Latvijas astmas un alerģijas biedrība iesaka cilvēkiem ar jūtīgu ādu, ar noslieci uz alerģiskām reakcijām un astmu. Piemēroti mazuļiem
  •     Nesatur fosfātus, hloru, abrazīvus u.c. toksiskas vielas
  •     Ļoti efektīvi
  •     Koncentrēti un ekonomiski lietošanā
  •     Saudzīgi ādai un videi, bet nesaudzīgi pret netīrumiem. Droši pat ļoti delikātām virsmām
  •     Viegli sadalās dabā, īpaši ieteicami mājās ar autonomo kanalizācijas sistēmām