Ja meklē kvalitatīvu līdzekli acu zonas kopšanai, izvēlies Marence

Ja meklē kvalitatīvu līdzekli acu zonas kopšanai, izvēlies Marence

22. Jan 2018, 09:42 UlrikaP UlrikaP

Viegls, patīkamas konsistences, ar neuzbāzīgu aromātu. Tā varētu raksturot Latvijā ražoto Marence gelu acu zonai.

Sen aiz muguras padsmitnieču gadi, kad sejas kopšanas līdzekļu arsenālā man bija tikai želeja sejas mazgāšanai. Tagad pēc kosmētiķes ieteikuma lietoju gan sejas krēmu, gan krēmu acu zonai un dažādus citus kosmētiskos produktus, kuri palīdz manai ādai justies labāk.

Ikdiena, kas ne vienmēr ir tik harmoniska un mierpilna, kā gribētos, loģiski, ka atstāj arī zināmu ietekmi uz sejas ādu. Protams, ar katru gadu mūsu dzīves pieredze aizvien labāk saskatāma arī sejā, jo parādās pa kādai grumbiņai. Tāpēc esmu bezgala priecīga, ka man ir iespēja savai ādai pateikt paldies ar kvalitatīvu kosmētiku. Jo mēs taču esam to pelnījušas, ne tā?

Darbi, rūpes par bērniem, sausais gaiss dzīvoklī, protams, iezīmē sejā noguruma pēdas. Tāpēc esmu ļoti priecīga par sniegto iespēju izmēģināt Marence liftinga gelu ādai ap acīm, kas palīdz cīnīties ne tikai pret ādas novecošanos, bet arī ar noguruma pazīmēm.

20180122094143-91870.jpg

Līdz šim, meklējot savējo, esmu izmēģinājusi dažādus krēmus acu zonai. Ir bijuši gan trekni un smagi, gan tādi, kas izraisa alerģiju. Bet Marence es ierindotu starp tiem, kas patīk gan man, gan manai ādai. Viegls, patīkamas konsistences, bez uzbāzīga aromāta, elegants iepakojums- šīs īpašības varētu vislabāk raksturot Marence liftinga gelu ādai ap acīm, kas sola nodrošināt intensīvu mitrināšanu, uzlabot ādas elastību un redzami samazināt ādas grumbiņas un atslābumu.

Atzīšos godīgi, ka pirms testēšanas neuzskaitīju, cik man ir krunciņu, jo tam straujajā skrējienā gluži vienkārši nepietiek laika, taču pēc šīm divām nedēļām, kopš lietoju jauno gelu, jūtos ļoti komfortabli un gels ir kļuvis par neatņemamu manu ikdienas rituāla sastāvdaļu.

Kas ir tā sastāvā? Saldūdens zaļo dūņu ekstrakts, aktīvie peptīdi, jūras elastīns, hialuronskābe un vēl daudz citu labu lietu, par kurām man ir maza saprašana, taču, kā noprotat pašas, mazajā pudelītē ir satilpināts tikai pats labākais, ejot ar līkumu sintētiskām un mākslīgi ķīmiskām vielām.

20180122094229-73992.jpg

Tiesa, ja man ļoti, ļoti pie kaut kā vajadzētu piesieties, tad tas būtu krēma pudelītes “pumpītis”, pie kura vēl īsti neesmu piešāvusies, jo gribētos, lai gelu tas dozē mazākās porcijās.

Dodu piecas acis no piecām.