Izmēģināju GMT Beauty nomierinošo un ādu attīrošo želeju

Izmēģināju GMT Beauty nomierinošo un ādu attīrošo želeju

02. Apr 2018, 08:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pateicoties Māmiņu Kluba sniegtajai iespējai notestēt jaunus produktus, esmu atklājusi kaut ko patiešām labu, par ko varu teikt- tas ir kā radīts man! Runa ir par nomierinošu želeju ādas tīrīšanai.

Līdzeklis sejas mazgāšanai ir mana neatņemama ikdienas sastāvdaļa, kuru lietoju gan no rītiem, gan vakaros, tāpēc, testējot GMT Beauty nomierinošo želeju divu nedēļu garumā,  varu padalīties ar saviem novērojumiem.

Mana sejas āda no dabas ir ļoti kaprīza, ar plašām porām, asi reaģē uz visām veselības problēmām, mēdz būt te ļoti taukaina, te atkal ļoti sausa. Tāpēc piemērotu sejas kopšanas līdzekli atrast ir ļoti grūti.

Uzklājot GMT Beauty želeju, uz brīdi sajutos kā kosmētiskajā salonā, kur mana āda tiek lutināta uz visiem 100%, jo želeja ir ļoti vieglas konsistences, ar patīkamu, neuzbāzīgu aromātu, un puto pavisam nedaudz. Es pat šim produktam liktu vienlīdzības zīmi ar profesionālo kosmētiku.

Seja pēc želejas lietošanas ir patīkami svaiga, attīrīta un maiga. Pēc ilgstošas lietošanas varu teikt vien to, ka tās stāvoklis ir ievērojami uzlabojies- poras ir tīrākas, savukārt mazinājies izteiktais taukainums. Želeja lieliski tika galā arī ar kosmētikas noņemšanu, par ko man ir divkāršs prieks, jo esmu no tām slinkajām mammām, kurām nepatīk turēt uz plauktiņa neskaitāmus kosmētikas līdzekļus un kosmētiku vislabprātāk noņemu ar sejas mazgāšanas līdzekli.

Mans lielākais atklājums bija tas, ka GMT Beauty ir Latvijas ražojums. Super! Ja man ir jābalso ar savu maciņu, tad es vislabprātāk izvēlos balsot par Latvijā ražotu kvalitatīvu produktu. Un GMT Beauty tādus piedāvā.