Iepērkamies Anttila veikalā bez rindām un stresa

Iepērkamies Anttila veikalā bez rindām un stresa

08. Sep 2013, 10:30 Banija Banija

Atšķirībā no daudziem citiem, mūsu ģimenē apģērba iegāde ir kā galvassāpes un vēdera spazmas kopumā. Stress, jo neizdodas veikalos atrast tieši to, ko gribās, tad vēl reizē arī dusmas par iztērēto laiku, ko labprātāk būtu varējuši pavadīt daudz savādāk nevis piesmakušos veikalos. Tādēļ šoreiz ar lielu prieku iesaistāmies avantūrā, kas ļauj vēlu vakarā, kad dēlēns jau devies saldi gulēt, sēžot uz dīvāna mierīgi izvēlēties sev jaunu apģērba kārtu.

Nekāda stresa, nekādas stāvēšanas rindā pie pielaikošanas kabīnēm un brīvas vietas meklēšanas autostāvvietā. Tā teikt, viens, divi, trīs, un jaunas štātes jau izvēlētas.

Dzīvesbiedram vislielākās problēmas vienmēr sagādā jaunas virsjakas izvēle. Viņš nav klasiskā stila piekritējs, taču nenēsā arī pufīgās slēpotāju jakas. Dabūt manu vīrieti veikalā, lai iegādātos apģērbu, ir neiespējami, bet šoreiz – nekādu problēmu. Nepaiet ne 5 minūtes, kad virtuālajā veikalā drēbes jau izvēlētas. Nu, vīrieši, sakiet vēl, ka iepirkšanās internetā nav viena forša padarīšana J

Man pašai pēc mazuļa piedzimšanas apģērba izvēlē visvairāk traucē domas. Jā, pareizi izlasīji, domas... Jo, laikojot apģērbu, vienmēr satraucos, ka mazais ar tēti jau nogarlaikojušies, ko es viņus mocu, labāk panēsāšu vēl savu veco, nedaudz padilušo džemperīti, lai tikai beidzot varam tikt ārā no bodes. Un tā vienmēr... Bet Anntilā, par spīti plašajai izvēlei, apģērbu izvēlēties ir ātri un „nesāpīgi”.

Mūsu mazulis, šķiet, nekad nebūs modelis, jo ģērbšanās ir kaut kas briesmīgs. Krekliņu vilkšana pāri galvai – briesmas! Kāpšana biksēs –atbaidoši! Tādēļ patlaban izvēloties dēliņam apģērbu, pirmajā vietā ir ērtība tā uzvilkšanā/novilkšanā. Un, paskat, kādu ideālu cepurīti atradām Anttila veikalā – nekādas striķu siešanas un, kas ne mazāk svarīgi, nav vajadzīga arī šalle!