Nr.17 Laura: Gribu vakarā grāmatu palasīt, būt sievišķīga un ņemt to visu vieglāk.

Nr.17 Laura: Gribu vakarā grāmatu palasīt, būt sievišķīga un ņemt to visu vieglāk.

06. Feb 2017, 21:49 lauruxs87 lauruxs87

Varētu jau gausties un teikt ka vainīgi ir visi citi man apkārt. Bērni vainīgi ka nevaru pa dienu sakārtot māju tā kā es gribētos, bet nākas to darīt vēlu vakarā un arī visu nevaru darīt, jo putekļsūcēju slēgt tad nevaru. Vīrs vainīgs jo nepalīdz man mājas darbos kā es to gribētu.  Darbs kurā maksā par maz. Gribas sajusties skaistai un uzvilkt ne tikai sev ērtās bikses, bet arī kleitas un svārkus kurus tik pārcilāju ar domu ka pavasarī vai vasarā uzvilkšu. Un tā varētu turpināt un turpināt.Visvairāk jau traucēju es pati  ar to ka netieku ar visu galā. Man gribas palasīt vakarā grāmatu nevis skriet mazgāt traukus un vākt māju. Gribas sakpotus nadziņus, lai būtu iemesls pucēties.

Bet ko tad apņemos darīt lai kaut nedaudz paceltu sev noskaņojumu.

  • Atrast laiku un palasīt grāmatu, ja ne katru vakaru , tad vismaz reizi nedēļā.
  • Iet uz manikīru katru mēnesi un ļaujot sevi palutināt ar jaunu izskatu. Un ieviest sev ja ne mēnesi kad jāstaigā ar svārkiem vai kleitām tad vismaz nedēļu noteikti. Vai vismaz 1x mēnesī.
  • Ņemt visu vieglāk un pieļaut ka kādu reizi vakarā var palikt māja nesakārtota un trauki nenomazgāti, jo bērniem vajag laimīgu mammu, nevis neizgulējušos, dusmīgu , bet tīrā mājā.