GMT sejas mazgāšanas želeja – laba izvēle ziemā, kad ādai jāiztur aukstums un sausas telpas

GMT sejas mazgāšanas želeja – laba izvēle ziemā, kad ādai jāiztur aukstums un sausas telpas

30. Jan 2018, 09:15 UlrikaP UlrikaP

Es ilgstoši esmu turējusies pie vieniem un tiem pašiem sejas mazgāšanas līdzekļiem. Kāpēc? Tāpēc, ka pierasti, tāpēc, ka ekonomiski, tāpēc... tāpēc, ka negribas tērēt naudu, meklējot jaunas alternatīvas, kas, patiesībā, varbūt man patiktu pat labāk. Jūs noteikti arī no savas pieredzes ziniet, ka atrast kaut ko vietā produktam, kas paredzēts tik cimperlīgai lietai kā sejas āda, nav viegli. Tie ir gari meklējumi un ieguldījumi.

Tāpēc ar lielu prieku izmēģināju Māmiņu Kluba sniegto iespēju notestēt pašmāju ražotāja GMT nomierinošo, ādu attīrošo želeju. Patiesībā, vienmēr lielāks fans esmu bijusi sejas tīrīšanas putām, bet, kas zina, varbūt manas domas mainīsies.

Un patiešām arī mainījās. Biju domājusi, ka produkts būs ass, ar spēcīgu aromātu, varbūt pat arī nedaudz kodīgs, BET. Mīļās sievietes, mīļās mammas, tas ir fantastisks! To varu apgalvot, liekot roku uz sirds.

Kad pirmo reizi vakarā mēģināju jauno želeju, uzklāju to uz samitrinātas sejas ādas un rezultāts mani pārsteidza. Tik maiga, tik viegla, tik patīkama sejas mazgāšanas želeja manā kosmētikas arsenālā nekad vēl nebija bijusi.

Nespēju aprakstīt to sajūtu, kura pārņēma, mazgājot seju, bet rezultāts ir ļoti patīkams – tīra, maiga sejas āda, kura nav kairināta, jo sejas želeja ir patiesi ļoti saudzīga. Un pēc tam nav ierastās velkošās sajūtas, kas bieži vien ir pavadone citiem līdzekļiem.

Ko sola pats GMT? Dziļi mitrinātu, nomierinātu un pabarotu sejas ādu, saglabājot tās dabīgo elastīgumu. Sejas mazgāšanas želeja īpaši piemērota māmiņām, kuras ir gaidībās vai zīda mazulīti, kā arī ikvienai sievietei, kura vēlas savai ādai sniegt labāko.

Tagad, ziemas periodā, mana sejas āda kļuvusi niķīgāka – te aukstums un sals laukā, te mitrums sniegpārslu un lietus lāsīšu formā, te atkal sausums telpās. Dažbrīd, šķiet, sejas āda ir gatava sajukt prātā. Tāpēc GMT būs īstā izvēle, jo pabaros kairināto un jutīgo sejas ādu.

Es novērtēju un noteikti arī Tev patiks:

  • produkts ražots Latvijā, tātad, īpaši piemērots mūsu klimata joslai;
  • želeja nesatur parabēnus, minerāleļļas, pievienotas smaržvielas un silikonus.