Ķermeņa masāža
07.10 11:30-12:30
Brīvo vietu skaits: 1
300 g nomizota ķirbja, gabalos
240 g nomizotu kartupeļu, gabalos
200 g basmati rīsu
1 tējk. kumīna
2 zaļā kardamona sēkliņas
3 ķiploka daiviņas, ļoti smalki sakapātas
1/2 tējk. koriandra sēklas
nedaudz malta muskatrieksta
1 sarkanais čili, smalki sakapāts
50 g rozīņu
20 g sezama sēklu
1250 ml dārzeņu buljona
jūras sāls pēc garšas
svaigi malti melnie pipari pēc garšas
15 g notīrīta ingvera, smalki sakapāts
čili eļļa pasniegšanai
Multivārāmā katla BMC600 traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi, liec iekšā aparātā, aiztaisi ciet un uzstādi programmu „Multi”. Iestati 100 grādu temperatūru un laiku 1 stunda. Ļauj, lai gatavojas. Izņem ārā, uzlej čili eļļu un pasniedz.