Franču bizes, skujiņas, pretējās bizes- ko var iemācīties Māmiņu kluba meistarklasēs?

26. Apr 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bizes jau krietnu laiku ir modē gan mazām meitenēm, gan pieaugušām sievietēm, protams, izvēloties īsto notikumu, kad savu matu rotu pīt bizēs. Tikāmies ar māmiņām un matu meistari Lauru Silnieci Māmiņu kluba Vecāku skolā bižu pīšanas meistarklasē un jāsaka, ka bijām patīkami pārsteigti par to, cik daudz apguvām un kā mainījās priekšstati par matu veidošanu meitai. 

Kad meitiņa ir sasniegusi 3-4 gadu vecumu un matu garums jau sniedzas pāri pleciem, varam domāt par bižu pīšanu, jo tad mazās dāmas jau prot būt pacietīgas un ļauj mums apgūt bizīšu pīšanas iemaņas. 

"Mēs varam pīt franču bizes, skujiņas, bizes pretējā virzienā, iegūstot apjomīga izskata pinumu, variantu ir ļoti daudz," par mācīto meistarklasēs atklāj Laura Silniece.

Protams, mēs mammas nereti vēlamies, lai mūsu meitām būtu gara un kupla matu rota, tomēr, lai mati būtu veselīgi, un arī izskatītos tādi, reizi pa reizei tie tomēr jāapgriež.

Ja meklējam internetā bižu pīšanas paraugus un iedvesmu, noteikti jāizvēlas tādas bildes, kurās redzama meitas matu krāsa, lai zinātu, kā izskatīsies galarezultāts.

Matus vieglāk būs sapīt, ja

- tie būs tīri, iepriekšējā dienā mazgāti;

- mati būs nedaudz mitri;

- talkā ņemsi nelielu ķemmi. 

Ja arī mums - mammām ir pietiekami gari mati, Māmiņu Kluba meistarklases laikā varam apgūt, kā pīt bizes sev. 

Mammas, kuras piedalījās bižu pīšanas meistarklasē, atzina, ka šī patieis ir bijusi vērtīga pieredze, jo bieži vien pietrūkst ideju, ko iesākt ar meitu matiem un bizes ir labs risinājums.

MĀMIŅU KLUBA BIŽU UN VIENKĀRŠO FRIZŪRU MEISTARKLASES. PIESAKIES ŠEIT->>

Ir,ir iespējams doties ar meitu!