Facebook KONKURSS: Laimē Russell Hobbs tējkannu!

Facebook KONKURSS: Laimē Russell Hobbs tējkannu!

24. Apr 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tev patīk rītu iesākt ar karstu tasi tējas vai kafijas, jo tad Tava diena būs izdevusies? Tad lasi uzmanīgi tālāk, jo mums ir konkurss tieši Tev!

Mēs aicinām Tevi piedalīties mūsu jaunajā konkursā, kurā vari laimēt unikālo Russell Hobbs  tējkannu. Kas tajā tik īpašs? Tā izceļas ar savu īpašo kluso vārīšanas funkciju, kā arī spēj ūdeni tasītei tējas izvārīt 50 sekunžu laikā. Ieinteresējām? Piedalies konkursā!

Lai piedalītos konkursā:

  1. Spied "Like" Māmiņu Kluba un Russell Hobbs Latvija Facebook lapām;
  2. komentāros atbildi uz jautājumu - kura bija visvairāk pirktā Russell Hobbs tējkanna 2017 gadā?
  3. dalies ar konkursa ierakstu.

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT --->>>

KONKURSA BALVA

RUSSELL HOBBS

TĒJKANNA

20180412143925-71854.jpg

Slaidā un modernā tējkanna lepojas ar kluso vārīšanas funkciju, kas padara to par līdz 75% klusāku* nekā standarta tējkanna. Tā ir ideāli piemērota "cīruļiem" vai "pūcēm", kas negrib pamodināt visu ģimeni, kad gatavo sev kādu karstu dzērienu.

Ar 1.7 litru tvertni tā ir pietiekami liela, lai varētu pagatavot pat sešas tases dzēriena, un tai ir perfect pour snīpis, kas neļauj izšļakstīties verdošam ūdenim uz rokām un virsmām. Tā ir arī ļoti ātra, jo vienu tasi ūdens uzvāra vien nieka 50 sekundēs**

Tējkannas priekšrocības

Klusā vārīšana

Īpašs pārklājums uz tējkannas pamatnes plāksnes strādā ar unikālu difūzera gredzenu, kas sašķeļ burbuļus, padarot tos mazākus un tējkannu par līdz 75% klusāku*. Patīkama tējkanna, kas netraucēs mājas mieru.

Rapid Boil zona

Iespēja iestatīt 1, 2 vai 3 tasīšu daudzumu, lai jūs varētu uzvārīt precīzi vajadzīgo ūdens daudzumu. Ideāli ātrai vienas karstas tases pagatvošanai.

Russell Hobbs internetā

20180412132236-27138.jpg

*veicot testu un salīdzinot ar Russell Hobbs Tējkannu, kurai nav Klusās vārīšanas tehnoloģijas
**viena tase = 235ml ūdens

Balvu ieguvēju starp visiem pareizo atbilžu autoriem izlozēsim un paziņosim 26.aprīlī.