Eucerin Anti-Pigment hiperpigmentācijas produkti - lai āda atkal staro!

Eucerin Anti-Pigment hiperpigmentācijas produkti - lai āda atkal staro!

22. Apr 2020, 00:00 Banija Banija

Eucerin ir zīmols, kas manā kosmētikas plauktiņā ienācis uz palikšanu. Sejas kopšanas līdzekļi, ķermeņa krēms, roku krēms, lūpu balzams. Šī iemesla dēļ esmu priecīga, ka uzņēmums nestāv pie jau sasniegtā, bet rada aizvien jaunus produktus, tā palīdzot mums gan justies, gan izskatīties skaistākām, veselām, līdz ar to, arī laimīgākām.

Šobrīd uz mana kosmētikas plauktiņa atrodas inovatīvais Eucerin krēms Anti-Pigment un šīs pašas līnijas plankumu korektors.

Atzīšos, ka ar plankumiem un pigmentiem uz sejas esmu sākusi sadzīvot, pieņemot tos kā lietu, ar kuru vienkārši jāsadzīvo, tāpēc vēl jo lielāks prieks, ka kāds ir meklējis veidus, kā šo problēmu tomēr risināt.

Ja neuzklāju uz sejas saules aizsargkrēmu, tad pigmentācija un pleķīši uz sejas veidojas vienalga vai vasara, vai ziema. Kosmetoloģe regulāri atgādina, ka saules aizsargkrēms man ir obligāta nepieciešamība, bet, jūs jau zināt, kā ir mammām – neskaitāmi darbi vienmēr jāpadara un ne vienmēr izdodas visu atcerēties. 

Eucerin Anti-Pigment dienas krēms samazina tumšos plankumus un novērš to atkārtotu parādīšanos. Papildus pievienotā vērtība, par kuru priecājos jo īpaši, ir SPF 30 aizsardzība pret UVA, palīdzot pasargāt seju pret saules izraisītu pigmentu veidošanos.

Ar Eucerin jauno sejas krēmu esmu tagad “nošāvusi” trīs zaķus ar vienu šāvienu – man ir lielisks sejas krēms, kas sejas ādai liek justies svaigai un spirdzinošai, tas mazina esošos pigmentus un vienlaicīgi arī aizsargā pret jaunu sejas pigmentu veidošanos. Izcila kombinācija!

Papildus, lai ātrāk sasniegtu rezultātu un mazinātu esošos ādas pigmentus, izmantoju arī Eucerin Anti-Pigment plankumu korektoru, ar otiņu uzklājot korektoru tieši uz pigmentiem. 

Kādi ir mani pirmie iespaidi par Eucerin Anti-Pigment jauno līniju? Man patīk! Man nepatīk taukaini sejas krēmi, pēc kuru lietošanas rodas diskomforta sajūta, tāpēc esmu priecīga, ka ar Eucerin tā nav – uzklāju plānā kārtā uz sejas savu dienas krēmu, tas tūlītēju iesūcas ādā un šķiet, ka tā no paša rīta ir saņēmusi īstu spirdzinājumu – āda ir maiga, gluda, svaiga, esmu gatava tūlīt pat doties savās dienas gaitās. Šobrīd jaunos produktus esmu lietojusi nedaudz vairāk nekā divas nedēļas un esmu pārliecinājusies, ka apsolītais tiešām strādā – varu novērot pirmās izmaiņas uz sejas, jo līdzšinējie pigmenti, kurus biju pieņēmusi jau kā pašsaprotamus, ir kļuvuši mazāk izteikti. Pieļauju domu, ka, turpinot lietot abu produktu kombināciju, rezultāti drīzumā kļūs vēl acīmredzamāki.