Esi skaista! Meklējam GMT Beauty kosmētikas testētājus!

Esi skaista! Meklējam GMT Beauty kosmētikas testētājus!

16. Oct 2018, 09:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc vasaras saules svelmes, ādai nepieciešama papildus ikdienas lutināšana un kopšana. Šajā nedēļā aicinām pieteikties GMT Beauty sejas masku testiem! Jums noteikti patiks!

Ko testēsim?

Atjaunojoša krēma maska

  • Izsmalcinātā atjaunojošā krēma maska baro un atjauno ādu, būtiski mazinot krunciņu ārējās izpausmes. Maskas galvenie komponenti palēnina ādas novecošanās procesus, paaugstina ādas tonusu un nostiprina ādu, tie ir šūnu enerģijas un dzīvinošā mitruma avots.
    Pateicoties aktīvo sastāvdaļu iedarbībai, āda kļūst svaiga un ir atpūtusies.

Lietošana

1—2 reizes nedēļā uzklāt uz attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas. Ļaut iedarboties 15—20 minūtes. Atlikumu noņemt ar kompresi vai mitru sūkli.

Maska - Vitamīnu enerģija

  • Lieliskā gela maska ar tūlītēju iedarbību aktivizē ādas šūnu dzīvīgo enerģiju, pasargā no bojājumiem, ko izraisa pilsētas piesārņojums un brīvo radikāļu iedarbība. Gela maskas spēcīgais sastāvs izlīdzina mīmikas krunciņas, nodrošina tūlītēju liftinga efektu un izlīdzina ādas krāsu.
    Maskas bagātīgais sastāvs aktīvi stimulē kolagēna un elastīna sintēzi, stimulējot fibroblastus ar vitamīnu, antioksidantu un nepiesātināto taukskābju kompleksu iedarbību. Maska veicina atjaunošanu, atjauno tvirtumu un elastīgumu, atjauno ādai komforta sajūtu un mirdzumu. Uzlabo ādas krāsu, koriģē vecuma izraisītas izmaiņas.

Lietošana

Vienu vai divas reizes nedēļā uzklāt masku uz rūpīgi attīrītas ādas. Pēc 15 minūtēm notīrīt ar sūkli vai siltu kompresi.

Gēla maska- mitrināšana un mirdzums

  • Izsmalcinātajai tūlītējas iedarbības gela maska intensīvi mitrina. Jau pēc pirmās uzklāšanas reizes āda ir mitrināta, svaiga un zaigojoša. Maska ātri atjauno epidermālo barjeru un nodrošina dziļu un ilgstošu ādas mitrināšanu. Gela maska acīmredzami uzlabo ādas izskatu, kavē novecošanās procesus ādā. Āda ir mirdzoša un maiga.

Lietošana

1—2 reizes nedēļā uzklāt uz attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas. Ļaut iedarboties 15—20 minūtes. Atlikumu noņemt ar kompresi vai mitru sūkli.

 

Lai pieteiktos testiem, izvēlies, kuru no sejas maskām vēlētos izmēģināt, raksti vēstulīti produktutesti@maminuklubs.lv un gaidām pieteikumus ar Tavu kontaktinformāciju!

Pēc apstiprinājuma saņemšanas, GMT Beauty sejas masku būs jāizņem Māmiņu Kluba redakcijā līdz 19.oktobrim un atsauksmes jāuzraksta maminuklubs.lv 10 dienu laikā.