Dzimumzīmes noņemšana -mana jaungada apņemšanās.

Dzimumzīmes noņemšana -mana jaungada apņemšanās.

19. Jan 2018, 17:30 mamma27 mamma27

Sen neko neesmu raksījusi, bet trīs bērni un darba dara savu. Tomēr regulāri sekoju līdz, lasu un reiz pa reizei ko uzrakstu. 

Šoreiz gribēju padalīties kā beidzot piepildīju savu 2017.gada apņemšanos. 

Neatceros tieši kad, bet diezgan sen lasīju rakstu,ko arī rakstīja trīs bērnu māmiņa ViKrEm,par to kā pārbaudīja dzimumzīmi un atklāja ,ka šī dzimumzīme nav laba. 

Tad nu arī manī sakustināja vēlmi beidzot izdarīt to,ko jau daudzus gadus nevaru izdarīt. Man uz muguras jau no pusaudža gadiem uz muguras,tieši zem krūštura aiztaisāmās vietas auga dzimumzīme. Ar katru gadu kļuva lielāka un auga uz āru. Katru reizi kā taisīju krūšturi,tā tika aizskarta un sāpēja. Gluži tā pat bija arī ,kad mazgājos. Neviens nedrīkstēja pieskariets,jo sāpes bija ļoti lielas. Tomēr bailes kaut ko darīt arī nebija mazas. 

Pagājušajā gadā apsolīju sev ,ka beidzot došos pie ārsta pārbaudīšu sevi un tikšu no tā traucēkļa vaļā. Pagāja gads un secināju- es neko prieš sevis neesmu izdarījusi. Tad nu tieši pēc savas 33 .gadu jubilejas ,3.janvārī devos pie dermataloga uz VC4 ,lai beidzot piepildītu savu apņemšanos.

Nedaudz drebošu sirdi,jo dzirdēti daudz nepatīkami gadījumi,tomēr ar pārliecību,ka tas ir jāizdara tiku līdz ārsta kabinetam. 

Viss notika ļoti mierīgi- daktere apskatīja, ne tikai šo ,bet arī citas zīmes,jo man viņu ļoti daudz .Gan uz rokām,muguras, vēdera..... tomēr visas atzina par labām.Arī to,kas man traucēja. 

Tomēr viņa ļoti labi saprata manu problēmu un piedāvāja noņemt uzreiz,lai nav jāsaņemas atkārtotai vizītie,kā arī tad nebūs papildus izdevumi.Jo katrs dermatalog apmeklējums ir maksas. Dzimumzīme nebija maza-man šķiet 5mm diametrā un aptuveni tik pat uz āru. Man mugurā iešpricēja narkozi, un aptuveni piecu minūšu laikā tika noņemta mans traucēklis. 

Noteikums- divas nedēļas nedrīks lietot alkoholiskus dzērienus, neko rūgstošu. Nedrīkst peldēties, pirtī iet, nedrīkt mērcēties. Jāsmērē katru dienu no rīta un vakarā ar ziedi. 

Tā arī darīju,un pēc divām nedēļām nokrita krevele un ir laikusi maza rētiņa. Gan jau vēl nedaudz jāpaciešas un to arī vairs īsti redzēt nevarēs. 

Jūtos patiesi atvieglota,ka to izdarīju. Pirmkārt jau tāpēc,ka uzzināju,ka viss ir labi ar manām daudzajām ķermeņa rotām. Otkārt,ka tiku vaļā no tā,kas man traucēja fiziski un arī estētiski neizskatījās skaisti . Un protams tas,ka tagad jūtu tādu iekšēju mieru,ka esmu kaut ko veikusi sev!

Iesaku visām aiziet un pārbaudīt,ja ir vajadzība. Daktere ieteica to darīt reizi gadā ,jo dzimumzīmes var mainīties. Un ik pa laikam ir akcijas,kad var pieteikties uz bezmaksas pārbaudēm! 

Lai mēs visas būtu veselas un stipras.JO tādas mammas ir nepieciešamas mūsu bērniem!

20180119173009-12890.jpg

mamma27 mamma27 21. Jan 2018, 14:23 Ievas_mamma

Man izmaksāja 60 €,jo liela.Ja ir tādas maziņas,tad 7-10€par vienu.pieņemšana.Bet nenožēloju ne centa.Un protams ceru,ka tur nekādu komplikāciju nebūs.

mamma88 mamma88 20. Jan 2018, 17:51

Laba apnemsanas. Es ari.biju parbaidit. Kaut kad nonemsu ari nost, jo ir tada vieta, kur apgerbs trauce.

Ievas_mamma Ievas_mamma 20. Jan 2018, 13:49

Man arī šo ļoti, ļoti vajag izdarīt! Cik samaksājāt, ja drīkst jautāt? 😀