Dāvana, ko bija vērts gaidīt veselu gadu – Pranamat ECO!

Dāvana, ko bija vērts gaidīt veselu gadu – Pranamat ECO!

04. Dec 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties svētku sezonai, laiks sākt meklēt dāvanas mīļajiem. Lietderīgas un vērtīgas dāvanas, kas netiks klātas putekļiem jau pēc nedēļas.

Jūs varat uzdāvināt saviem mīļajiem veselību, skaistumu, dvēseles harmoniju

un labu garastāvokli! Vai jums šķiet, ka tas nav iespējams? Vai to visu nevar nopirkt par naudu? Tad ļaujiet man iepazīstināt jūs ar Pranamat ECO. Šis masāžas paklājiņš  ir spējīgs aizstāt profesionāla masiera  rokas!

Jūs varat izmantot Pranamat ECO dažādos veidos:

Izmēģiniet nogulties uz tā, kamēr mazulis snauduļo diendusu. Jau 15 minūšu laikā mazināsies saspringums muskuļos, mugura un spranda jutīsies daudz dzīvīgāk, zudīs nogurums un noskaņojums uzlabosies.

20171130154044-82951.jpg

Celulīta gadījumā, novietojiet Pranamat paklājiņu zem problemātiskajām zonām un 10-15 minūtes dienā ir pietiekami, lai pēc 3 nedēļām redzētu pirmos rezultātus. Masāža uzlabo limfas plūsmu, kā blogādes ir viens no celulīta rašanās iemesliem.

20171130154101-50935.jpg 

PRANAMAT ECO MĒRĶIS

Ļaut baudīt masāžu 365 dienas gadā mājas apstākļos,  ietaupot finanses un laiku, lai apmeklēu spa vai fizioterapeitu.

UNIVERSĀLS

Piemērots kakla, muguras, augšstilbu, sēžamvietas un citu ķermeņa daļu masāžai

KVALITĀTE

Latvijas amatnieku roku darbs. Ekoloģiski materiāli. 5 gadu garantija.

IETAUPI LAIKU

Masāža ar Pranamat 15 minūtēs efektīvi spēj izmasēt stīvumu, uzlabojot asins cirkulāciju un apgādājot muskuļus ar papildus skābekli. Masāžas laikā izdalās endorfīni, kas uzlabo garastāvokli un sniedz enerģiju turpmākajām dienas gaitām.

Pranamat ECO produkti ir kvalitatīva un vērtīga dāvana ikvienam - nav nozīmes vecumam, dzimumam un cilvēka dienas ritmam. Ikviens patiesi novērtēs šo dāvanu un priecāsies par to daudzu gadu garumā.

20171130154117-55967.jpg 

Pasūtiet mājas lapā: www.pranamat.lv

Sekojiet jaunumiem: https://www.facebook.com/Pranamat.LV/