Ceļā uz savu mērķi : NOSLĒGUMS!

Ceļā uz savu mērķi : NOSLĒGUMS!

14. Feb 2018, 10:10 muzikantu_mamma muzikantu_mamma

Noslēdzoties 2017.gadam es piedalījos projektā “Sagaidam 2018. slaidi un veseli!” Tas bija varens piedzīvojums mēneša garumā.

Treniņi FIT20 EMS STUDIJĀ bija trīs reizes nedēļā. Un treniņš bija sadalīts trīs daļās - kardio, slodzes un treniņa beigās lutināja ar dziļo masāžu vai limfodrenāžas masāžu. Uzsākot trenēties, man bija ļoti slikts kardio. Ne velti es nekad īsti neskrēju, lai gan ļoti gribēju, jo ātri sāka trūkt elpa un palika slikta dūša. Pieļauju, ka problēmas bija ar pareizu elpošanu. Ja es sākumā knapi varēju nomīties 5minūtes, tad pēc tam jau varēju nomīties pat 30min un vairāk. Jāatgādina, ka paralēli darbojas miostimulācija, kas padara treniņu 8x efektīvāku un, protams, sarežģītāku, jo slodze uz muskuļiem ir ļoti liela. Sākumā nedaudz sāpēja un neizpratu to miostimulāciju, bet pēc kādas trešās reizes man ļoti iepatikās un gribējās spēcīgākus tos impulsus. Man liels prieks par manu kardio, jo tagad pēc projekta, es varu sākt skriešanas treniņus, kas man sniedz patiesu gandarījumu, jo skriešana ir ļoti labs treniņš. Bērniņš arī aug un slodze uz muguru ir ļoti liela, ja bērnam sagribās klēpī, tādēļ šī studija man palīdzēja ar muguras sāpēm. Jutos kā no jauna piedzimusi. Protams, arī kilogrami un centimetri samazinājās par šo mēnesi, bet par to es pastāstīšu šī raksta beigās.

Ēdiens no FOOD FACTORY. Ak, cik šis bija forši, jo teikšu godīgi, veselīgu ēdienu pagatavot un visu laiku domāt ko lai pagatavo, priekš manis sākumā šķita sarežģīti, tādēļ man bija liels prieks, ka katru dienu, katra ēdienreize bija no FOOD FACTORY. Jo teiksim atklāti - 80% ir ēšana un tikai 20% ir sports. Tu pat sākumā vari tikai pareizi un sabalansēti ēst un pēc kāda laika jau manīsi rezultātus bez sporta. Protams, vēlāk, lai nostiprinātu muskuļus, vajadzētu gan pielikt sportu. Ēdienreizes bija ļoti pilnvērtīgas. Sākunā mums bija parastā ēdināšana ar 1800kcal, bet ar laiku to samazināja līdz pat 1000kcal dienā. Vienmēr biju labi paēdusi un ar to sapratu, ka sabalansēts uzturs ir viena ļoti laba lieta, jo pilnībā pietiek ar to ko tu apēd, un nevajag nekādus treknus ēdienus un mērces. Un pats galvenais - ir ļooooti gardi. Protams, neteikšu, ka varbūt visas ēdienreizes bija pa manai gaumei, bet visiem jau neizpatiksi, ne? Tādēļ beidzoties šim projektam, es varēju saglabāt receptītes, kas man visvairāk iet pie sirds un turpināt tās gatavot mājās.

Gardumi no OSHEE. Ļoti iedraudzējos ar šo produkciju. Šis bija mans palīgs gan treniņos, gan uzturā. Ļoti patika dzērieni, kuri bija ar mazu kcal saturu un bija pat tādi, kur nebija ne cik. Man vislabāk patīk dzēriens, kurš bija bez kalorijām - LCaratine. Pēc treniņiem palīdzēja atgūt spēkus. Ļoti liels draugs bija gardiem augļu batoniņi. Ja sagribējās ko gardu, tad dienas pirmajā pusē atļāvos apēst vienu batoniņu. Maz kaloriju un ļoti gardi. Retu reizi bija arī muslī batoniņi, kas, protams, bija ļoti gardi, bet tos es labāk atdevu vīram, jo tiem bija pietiekami daudz kaloriju. Vēl joprojām pērku OSHEE augļu batoniņus, jo tie ir labs palīgs, lai noremdētu kāri pēc gardumiem. 

Kosmētika SATIVA. Mana sejas āda bija ļoti pateicīga, jo pateicoties šai kosmētikai, sejas āda uzlabojās un pumpas uz pieres, kuras man nelika mieru, arī pazuda. Dabīgā kosmētika tagad ir mans labākais draugs, jo redzot to efektīvo iedarbību, pat nedomāju pārstāt to lietos. Sejas putas, dienas un nakts krēms, un arī sejas toniks. Ļoti labi līdzekļi, ar patiešām efektīvu iedarbību. Mana sejas āda ir palutināta un uzlabojusies. Esmu ļoti apmierināta ar šādu iedarbību. Tagad es ļoti novērtēju to, cik ļoti liela nozīme ir labai un dabīgai kosmētikai.

Esmu padalījusies ar sadarbības partneriem, kuri mūs lutināja visa mēneša garumā, bet tagad laiks atklāt REZULTĀTUS :

PIRMS:

Svars - 80.9kg

Roku apkārtmērs - 35cm

Kāju apkārtmērs - 66cm

Zem krūtīm - 93cm

Viduklis - 102cm

Gurni - 109cm

PĒC:

Svars - 75.4kg (-5.5kg)

Roku apkārtmērs - 30cm (-5cm)

Kāju apkārtmērs - 57cm (-9cm)

Zem krūtīm - 83cm (-10cm)

Viduklis - 96cm (-6cm)

Gurni - 105cm (-4cm)

20180214100817-49359.jpg

20180214100906-98267.jpg

20180214100958-74227.jpg

Kāda ir dzīve pēc projekta? Es ēdu sabalansētāk un veselīgāk, bet tik daudz sevi neierobežoju. Atļaujos arī kādu gardumu apēst, bet mēra robežās. Arī mājās taisu treniņus, par cik sporta zāle nav tuvumā, bet ar to pilnībā pietiek. Es neesmu padevusies, noteikti nē. Bet šis noteikti bija ļoti vajadzīgs sākuma punkts. Bez šīs iespējas, man nebūtu tik liela apņēmība sākt pievērsties veselīgākam dzīvesveidam, lai gan zināju, ka man tas ir ļoti nepieciešams, tādēļ esmu ļoti pateicīga Māmiņu Klubam, par tik lielisku iespēju uzsākt sevis pilnveidošu. Un tā apziņa, ka ēst veselīgi ir ļoti gardi, man vēl vairāk patīk. Vajag tik atrast īstās receptes, kuras ir vajadzīgas tieši tev un tad viss ir pavisam vienkārši. Vēlreiz - paldies Māmiņu Klubam par doto iespēju tieši man uzsākt šo skaisto dzīves posmu, lai varētu savest kārtībā ne tikai savu ķermeni, bet arī veselību.



lauvinja lauvinja 14. Feb 2018, 10:57

Tā turēt! 😀