AS “Spodrība” jaunums - "Dūna"

AS “Spodrība” jaunums - "Dūna"

24. Feb 2015, 19:56 zane_zanīte zane_zanīte

Pirmkārt gribu teikt lielu paldies par iespēju izmēģināt AS “Spodrība” jaunumu - "Dūna" veļas mīkstinātāju.

Izmēģināšanai saņēmu abus jaunos produktus - Dūna veļas mīkstinātājus "Green spring" un "Alpine life".

Senāk veļas mīkstinātāji man likās lieka naudas šķērdēšana un nekam nederīgs produkts, līdz atklāju kādu nu jau ļoti iemīļotu eko mīkstinātāju. Šobrīd veļas dienu rituālu nespēju iedomāties bez mīkstinātāja klātbūtnes, līdz ar to - arī ar zināmām cerībām saņēmu AS “Spodrība” jaunos veļas mīkstinātājus. Un jāsaka - cerības ir attaisnotas.

Sākšu no viena stūrīša.

Ražotājs sola, ka lietojot DŪNU veļa kļūs maiga, mīksta, viegli gludināma, neelektrizēsies un saglabās svaigumu ilgstošā laika periodā. Tāpat tas neitralizē sviedru aromātu. Dūna "Alpine life" aromātā sajūtamas svaigās citrusu un baltā jasmīna notis. Savukārt "Green spring" caurvij dzirkstošās citrona, pavasara ziedu un augļu notis.

Tiktāl ražotājs.

Pirmais ko novērtēkju saņemto produktus - bija smarža. Abi mīkstinātāji smaržo viegli, Alpine life mazliet spēcīgāk - ir jūtama jasmīna klātbūtne, Green spring mazliet ķīmiskāk grūti izšķirt konkrētu aromātu - ir mazliet no citrusa, mazleit no ziediem. Kopumā savu darbu tie padara - veļa kļūst mīkstāka, maigāka, svaigāka. Pārsteidza, ka pēc veļas izmazgāšanas smarža praktiski nav jūtama, tomēr to uzvelkot (īpaši sportiskajās aktivitātēs, drēbēm kļūstot mazliet mitrām) smarža atgriežas un diezgan izteikta - bet ne uzmācīga vai nepatīkama - tieši pretēji - svaigi mazgātu drēbju smarža. Tas īpaši patīkami bija sporta nodarbībās - nav jāuztraucās par nepatīkamu sviedru aromātu.

Produkta lietošana ir gana ekonomiska, uz iepakojuma norādīti nepieciešamie daudzumi vienai reizei. Kopumā iepakoms pārskatāms, ērts, saprotams.

Mans favorīts ir Alpine life.

Apkopojot viedokli saku, ka ir vērts iegādāties Dūna mīkstinātājus vairāku apsvērumu dēļ:

1) Latvijā ražots produkts (man tas ir ļoti svarīgs faktors);

2) Savas funkcijas pilda labi, smaržo patīkami;

3) Ekonomisks lietošanā;

4) Ērts un simpātisks dizains.

 

Z_Z